Kivonul a Tesco Magyarországról is?

MFor
-
  20.07.13 08:07 Gazdaság

Megint felvetődött, hogy kivonulhat a Tesco Magyarországról is. A brit áruházlánc vállalkozásait a Schwarz-csoport veheti át, jöhet a Kaufland és több Lidl lehet.

16 kapcsolódó hír

Kivonulhat a Tesco Magyarországról

Privátbankár
-
  20.07.13 08:09 Külföld

Megint felvetődött, hogy kivonulhat a Tesco Magyarországról is. A brit áruházlánc vállalkozásait a Schwarz-csoport veheti át, jöhet a Kaufland és több Lidl lehet.

Valóban kivonulhat a Tesco Kelet-Közép-Európából?

HírTV
-
  20.07.13 15:16 Gazdaság

A londoni tőzsde elemzőinek információi szerint kivonul a Tesco Kelet-Közép-Európából, így a magyarországi piacról is – idézte a lengyel Gazeta.pl portált több híroldal.

Kivonulhat tőlünk a Tesco? A londoni tőzsde elemzői szerint ez is elképzelhető

ATV
-
  20.07.13 08:20 Belföld

A szakértők a kelet-közép-európai vállalkozások jövőjéről találgattak.

Londoni tőzsde szakértői: Távozhat Magyarországról a Tesco

Startlap Vásárlás
-
  20.07.13 08:04 Gazdaság

Vannak olyan körülmények, amelyek valószínűvé teszik a londoni elemzők előrejelzéseit.

Újabb találgatások a Tesco jövőjéről: marad vagy megy?

Napi
-
  20.07.13 06:21 Cégvilág

A londoni tőzsde szakértői továbbgombolyították a Tesco áruházlánc kelet-közép-európai vállalkozásainak jövőjével kapcsolatos találgatásokat. Úgy gondolják, hogy a kiskereskedő veszi a sátorfáját, és angolosan távozik a régióból.

Újabb találgatások a Tesco jövőjéről: marad vagy megy?

Magyar Mezőgazdaság
-
  20.07.13 13:00 Gazdaság

A londoni tőzsde szakértői továbbgombolyították a Tesco áruházlánc kelet-közép-európai vállalkozásainak jövőjével kapcsolatos találgatásokat. Úgy gondolják, hogy a kiskereskedő távozik a régióból.

Kiütheti a Lidl a Tescót a piacon?

Azenpenzem
-
  20.07.13 09:03 Gazdaság

A londoni tőzsde elemzői szerint a Tesco végül kivonulhat Kelet-Közép-Európából. Piaci pletykák szerint a brit kiskereskedő régiós vállalkozásait a Schwarz-csoport veheti át, amihez a Lidl és a Kaufland tartozik.

Veszélyben a magyarországi Tesco áruházak sorsa?

Liner
-
  20.07.13 15:36 Életmód

Egyre erősebbek a szóbeszédek a londoni tőzsde elemzőinek körében, hogy megszabadulna a kelet-közép-európai vállalkozásaitól a Tesco brit áruházlánc, aminek kapcsán már a vevő kilétét is tudni vélik.

Tényleg kivonulhat a Tesco Kelet-Közép-Európából?

Duol
-
  20.07.13 19:28 Gazdaság

Sajtóértesülések szerint a brit lánc régiós vállalkozásait a Schwarz-csoport veheti át, ehhez tartoznak a Lidl és a Kaufland áruházláncok.

Valóban kivonulhat a Tesco Kelet-Közép-Európából?

Gondola
-
  20.07.13 14:02 Gazdaság

A londoni tőzsde elemzőinek információi szerint kivonul a Tesco Kelet-Közép-Európából, így a magyarországi piacról is – idézte a lengyel Gazeta

Kivonulhat a Tesco Magyarországról a londoni tőzsde elemőzi szerint

Szegeder
-
  20.07.13 20:02 Gazdaság

Lengyelországból éppen költözik kifelé a Tesco, elemzők szerint most a többi kelet-európai országban lévő lehetőségeket vizsgálják.

Tényleg kivonulhat a Tesco Kelet-Közép-Európából?

Kisalföld
-
  20.07.13 19:28 Gazdaság

Sajtóértesülések szerint a brit lánc régiós vállalkozásait a Schwarz-csoport veheti át, ehhez tartoznak a Lidl és a Kaufland áruházláncok.

Kivonulhat a Tesco Magyarországról

Hírklikk
-
  20.07.13 14:35 Külföld

A londoni tőzsde elemzői úgy gondolják, hogy a brit Tesco végül ki fog vonulni Kelet-Közép-Európából, így Magyarországról is.

Váratlan lépés: kivonulhat Magyarországról a Tesco

Indirekt
-
  20.07.13 13:58 Belföld

Megint felvetődött, hogy kivonulhat a Tesco Magyarországról is. A brit áruházlánc vállalkozásait a Schwarz-csoport veheti át, jöhet a Kaufland és több Lidl lehet. A londoni tőzsde elemzői úgy gondolják, hogy a Tesco végül ki fog vonulni Kelet-Közép-Európából – idézte a lengyel a gazeta.pl portált a Napi.hu. A német Lebensmittel Zeitung értesülései