Akár 100 százalékos kamat- és díjtámogatás az agrárvállalkozásoknak az MFB-től

Agroinform
-
 20.07.13 13:23Gazdaság

Az áprilisban meghirdetett több mint 1500 milliárd forintos, a gazdaság újraindítását célzó finanszírozási csomag mellett, a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) újabb kedvező hitelkonstrukciókat jelentett be, ezúttal kifejezetten az agrárvállalkozások számára.

14 kapcsolódó hír

Az MFB új hitelkonstrukciókat jelentett be

GazdaságPortál
-
 20.07.13 13:06Gazdaság

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) újabb kedvező hitelkonstrukciókat jelentett be kifejezetten az agrárvállalkozások számára, az áprilisban meghirdetett több mint 1500 milliárd forintos, a gazdaság újraindítását célzó finanszírozási csomag mellett, erről hétfőn tájékoztatta az MTI-t. Az MFB kiemelte: a már meglévő hiteltermék megújításával kidolgozott

Új hitelkonstrukciókat jelentett be az MFB

Növekedés
-
 20.07.13 13:20Gazdaság

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) újabb kedvező hitelkonstrukciókat jelentett be kifejezetten az agrárvállalkozások számára, az áprilisban meghirdetett több mint 1500 milliárd forintos, a gazdaság újraindítását célzó finanszírozási csomag mellett, erről hétfőn tájékoztatta az MTI-t.

Kamatmentes hitelek az agrárvállalkozásoknak – itt vannak a részletek

Piac és Profit
-
 20.07.13 12:17Gazdaság

Az áprilisban meghirdetett több mint 1500 milliárd forintos, a gazdaság újraindítását célzó finanszírozási csomag mellett, a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) újabb kedvező hitelkonstrukciókat jelentett be, ezúttal kifejezetten az agrárvállalkozásoknak. A már meglévő hiteltermék megújításával kidolgozott finanszírozási megoldások akár 100…

Gombafeldolgozók is mehetnek az MFB-hez

Napi.hu
-
 20.07.13 12:41Belföld

Az áprilisban meghirdetett több mint 1500 milliárd forintos, a gazdaság újraindítását célzó finanszírozási csomag mellett Magyar Fejlesztési Bank (MFB) most újabb hitelkonstrukciókat jelentett be kifejezetten az agrárvállalkozások számára - adta hírül a bank.

Új hitelkonstrukciót mutatott be az MFB

Agrotrend
-
 20.07.13 15:15Gazdaság

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) újabb kedvező hitelkonstrukciókat jelentett be kifejezetten az agrárvállalkozások számára, az áprilisban meghirdetett több mint 1500 milliárd forintos, a gazdaság újraindítását célzó finanszírozási csomag mellett.

Kibővíti az agrárhitel-programját az MFB

Portfolio
-
 20.07.13 11:42Gazdaság

Az áprilisban meghirdetett több mint 1500 milliárd forintos, a gazdaság újraindítását célzó finanszírozási csomag mellett, a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) újabb kedvező hitelkonstrukciókat jelentett be, ezúttal kifejezetten az agrárvállalkozások számára. A már meglévő hiteltermék megújításával kidolgozott finanszírozási megoldások akár…

Új hitelkonstrukciókat jelentett be az MFB

ProfitLine
-
 20.07.13 13:00Gazdaság

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) újabb kedvező hitelkonstrukciókat jelentett be kifejezetten az agrárvállalkozások számára, az áprilisban meghirdetett több mint 1500 milliárd forintos, a gazdaság újraindítását célzó finanszírozási csomag mellett, erről hétfőn tájékoztatta az MTI-t.

Itt az Mfb bejelentése: új, kamatmentes hiteleket igényelhetnek az agrárvállalkozások

Az áprilisban meghirdetett több mint 1500 milliárd forintos, a gazdaság újraindítását célzó finanszírozási csomag mellett, a Magyar Fejlesztési Bank (Mfb) újabb kedvező hitelkonstrukciókat jelentett be, ezúttal kifejezetten az agrárvállalkozások számára. A már meglévő hiteltermék megújításával kidolgozott finanszírozási megoldások akár…

Erdészet, agrárvállalkozás, TÉSZ – Új, kamatmentes hitel az MFB-től

Az Üzlet
-
 20.07.13 13:11Mezőgazdaság

Az áprilisban meghirdetett több mint 1500 milliárd forintos, a gazdaság újraindítását célzó finanszírozási csomag mellett újabb, kedvezőbb hitelkonstrukciókat jelentett be kifejezetten az agrárvállalkozások számára a Magyar Fejlesztési Bank.

Az MFB új hitelkonstrukciókat jelentett be

Store Insider
-
 20.07.13 13:32Gazdaság

Bővül az idén januárban meghirdetett MFB Agrár Hitelprogram.

Az MFB új hitelkonstrukciókat jelentett be

ma.hu
-
 20.07.13 12:59Gazdaság

Kifejezetten az agrárvállalkozások számára.

Kamatmentes hitelek indulnak agrárvállalkozásoknak az MFB-nél

Origo
-
 20.07.13 12:47Gazdaság

A konstrukciók akár 100 százalékos mértékű kamat- és díjtámogatás mellett érhetők el.

Új hitelkonstrukciókat jelentettek be a magyar vállalkozások számára

Mandiner
-
 20.07.13 12:46Vélemény

A Magyar Fejlesztési Bank (Mfb) újabb kedvező hitelkonstrukciókat jelentett be kifejezetten az agrárvállalkozások számára, az áprilisban meghirdetett több mint 1500 milliárd forintos, a gazdaság újraindítását célzó finanszírozási csomag mellett, erről hétfőn tájékoztatta az MTI-t.

Kamatmentes hitelekkel segíti az MFB az agrárvállalkozásokat

VG
-
 20.07.13 12:31Gazdaság

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) újabb kedvező hitelkonstrukciókat jelentett be, ezúttal kifejezetten az agrárvállalkozások számára.