Jelentős a torlódás az M0-áson

ATV
-
 20.07.12 15:22Baleset-bűnügy

Egy műszaki hibás kamion miatt jelentős torlódás alakult ki vasárnap délutánra az M0-s autóút déli szektorán - írta az Útinform.

7 kapcsolódó hír

Útinform: lépésben halad a forgalom az M0-s déli részén Dunaharaszti és Háros közt

Propeller
-
 20.07.13 07:05Baleset-bűnügy

Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé Tatabánya térségében van torlódás egy korábbi baleset miatt. Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:  - Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, Tatabánya térségében a terelt szakaszon , az 56-os km-nél két kamion ütközött össze. A sérült járműveket elszállították,…

Óriás torlódás az M0-on

HVG
-
 20.07.12 15:47Baleset-bűnügy

Egy műszaki hibás kamion miatt jelentős torlódás alakult ki vasárnap délutánra az M0-s autóút déli szektorán - írta az Útinform.

Torlódások nehezítik a közlekedést Budapesten és környékén

Élénkül a forgalom az M0-s autóút déli terelt szakaszán. Az M1-es felé vezető oldalon Dunaharasztitól a hárosi Duna-hídig csak lépésben lehet haladni, egy óra is lehet a menetidőtöbblet. Az ellenkező, M5-ös autópálya felé vezető oldalon, Nagytétény térségében haladnak sokan,ott nem alakult ki torlódás. Az M3-as autópálya bevezető…

Kigyulladt egy autó az M5-ösön

Baon
-
 20.07.13 15:33Baleset-bűnügy

Kigyulladt egy személyautó motortere az M5-ös autópályán, a 72-es kilométer közelében, a Szeged felé vezető oldalon.

Karambol az M85-ös autóúton

Egy teherautó és egy trélert vontató kisteherautó ütközött össze az M85-ös autóúton, a 12-es kilométer közelében, Enese térségében, a Szombathely felé vezető oldalon. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesetben érintett szakaszon a forgalom egy sávon halad.

Karambol az M85-ös autóúton

A baleset a 12-es kilométer közelében, Enese térségében, a Szombathely felé vezető oldalon történt hétfőn délelőtt. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesetben érintett szakaszon a forgalom egy sávon halad.