Hosszabb betekintést kaptunk az Assassin's Creed: Valhalla-ba

Gamepod
-
 20.07.13 14:30Gaming

A korábbi kiszivárgott anyagok után végre hivatalos bemutató érkezett az Ubisofttól.

5 kapcsolódó hír

Kipróbáltuk: Assassin's Creed Valhalla

IGN
-
 20.07.12 22:12Gaming

Baltával a britek ellen. Közel három órát nyúzhattuk a Ubisoft vikinges kalandját, tapasztalatinkról pedig végre beszámolhatunk nektek is.

Assassin’s Creed: Valhalla: megvan a megjelenési dátum?

theGeek
-
 20.07.12 17:11Gaming

Az időpont pedig olyan gyanús, hogy feltehetőleg ezen a héten fognak az új konzolok is megjelenni. Az Assassin’s Creed franchise hivatalos olasz Instagramján volt látható az alábbi kép egy videóból. A múlt idő teljesen direkt van: azóta már törölték. Előrendelésre buzdítottak a videóban, de a megmentett képen tisztán látható: Xbox One-ra november…

Gameplay videót és megjelenési dátumot kapott az Assassin's Creed Valhalla

Game Channel
-
 20.07.13 08:44Gaming

Nem maradhatott ki a tegnap esti Ubisoft Forward eseményről az Assassin's Creed Valhalla, az alkotás kapcsán ugyanis egy elképesztően tartalmas gameplay felvétel mellett végre kitudódott a napra pontos megjelenési dátum is. Ennek köszönhetően megtudtuk, hogy a #link#http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/kiszivargott-az-as...

Új képeken az Assassin's Creed: Valhalla

Gamekapocs
-
 20.07.13 18:00Gaming

Megszeretné még egy kicsit lovagolni a tegnap esti bemutató alatt generált felhajtás az Assassin's Creed: Valhallával kapcsolatban a Ubisoft, ezért meg is osztott pár vadonatúj képet a készülő játékából.

Assassin's Creed Valhalla gameplay kíséretében jött a megjelenési dátum

GameStar
-
 20.07.12 21:43Gaming

A kiszivárgott anyagok után a Ubisoft most hivatalos játékmenetet villantott az Assassin's Creed Valhallából, méghozzá a női Eivorral.