Elbontották a kordont a gárdonyi szabadpartról

168 Óra Online
-
  20.07.10 22:10 Belföld

Eltűnt a kerítés a gárdonyi szabadpartról néhány nappal az után, hogy kitették köré a kordont − számolt be róla az RTL Híradó.

5 kapcsolódó hír

Eltűnt a kerítés a gárdonyi szabadstrand mellől

444.hu
-
  20.07.10 19:31 Belföld

Pár hete zárták le a helyiek körében népszerű partszakaszt, komoly felháborodást kiváltva ezzel. Most megint lehet fürdeni, de még nem világos, mi lesz a partszakasz sorsa.

Eltűnt a kerítés a gárdonyi szabadpartról

RTL Klub
-
  20.07.10 18:20 Bulvár

Eltűnt a kerítés a gárdonyi szabadpartról - néhány nappal az után, hogy az RTL Híradó beszámolt a kordonozásról. A város egyik kedvelt fürdőhelyét két hete zárták körbe fémkerítésekkel, épp akkor, amikor beköszöntött a kánikula. A szabadstrandként használt területet az oda járó helyiek és nyaralók szeretnék tovább használni, a polgármester…

Jövő-menő kordonok Gárdonyban

fmc
-
  20.07.10 16:00 Megyei

Néhány napja még kordon szelte át a Holdfény sétány szabadstrandot, aztán egyik napról a másikra eltűnt. Miért volt ott, és miért tűnt el? Tóth Istvánt, Gárdony polgármesterét kérdeztük.

Eltűnt a kerítés a gárdonyi szabadpartról

Pesti Hírlap
-
  20.07.10 19:21 Belföld

A város egyik kedvelt fürdőhelyét a kánikulában zárták körbe fémkerítésekkel. Eltűnt a kerítés a gárdonyi szabadpartról – néhány nappal az után, hogy az RTL Híradó beszámolt a kordonozásról. A város egyik kedvelt fürdőhelyét két hete zárták körbe fémkerítésekkel, épp akkor, amikor beköszöntött a kánikula. A szabadstrandként használt területet az…

Eltűntek a kordonok a gárdonyi strandról

Feol
-
  20.07.10 07:05 Megyei

Újabb fejlemény történt csütörtökön a gárdonyi Holdfény sétány szabad partszakaszán. Ahol korábban kordonok álltak, hogy lezárják az építési területként nyilvántartott partszakaszt.