Szabadtéri színházi előadásokkal és koncertekkel várják a pécsi Káptalan kert látogatóit

Ez a lényeg
-
  20.07.06 10:12 Vélemény

A - rövidített formában megvalósuló - Pécsi Nyári Színház keretében hat színpadi előadással, emellett számos koncerttel várják a közönséget júliusban és augusztusban Pécs hagyományos szabadtéri játszóhelyszínén, a Káptalan Kertben - jelentették be a szervezők a baranyai megyeszékhelyen, pénteken.

5 kapcsolódó hír

Szabadtéri színházi előadásokkal és koncertekkel várják a pécsi Káptalan kert látogatóit

SzínházOrg
-
  20.07.05 11:13 Színpad

A rövidített formában megvalósuló Pécsi Nyári Színház keretében hat színpadi előadással, emellett számos koncerttel várják a közönséget júliusban és augusztusban Pécs hagyományos szabadtéri játszóhelyszínén, a Káptalan Kertben. Mint azt Uhrik Teodóra Kossuth- és Liszt-díjas táncművész, a Pécsi Nyári Színházat működtető Pécsi Balett…

Egy előadás szerepel a Figura Stúdió Színház nyári kínálatában

Székelyhon
-
  20.07.06 14:15 Határtalan

Még három előadást tervezett az évadban a Figura Stúdió Színház, de ezek közül csak a Shakespeare Összes Rövidítve, vagyis S.Ö.R. című produkció bemutatója lesz megtartva a héten. 

Élménydús esték a Városmajorban

zene.hu
-
  20.07.06 12:09 Zene

A rövidített évad ellenére minden eddiginél tartalmasabb nyári színházi évadra készül a Városmajori Szabadtéri Színpad, idén 10 hét alatt közel 50 színházi előadás és program közül válogathat a közönség.

Tíz hét alatt mintegy 50 program várja a közönséget a Városmajorban

KamaraOnline
-
  20.07.06 11:23 Cégvilág

Tíz hét alatt mintegy ötven színházi előadás és program közül válogathat a közönség a budapesti Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Világsztárokkal indul a nyár a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

Fidelio
-
  20.07.06 12:05 Zene

A színház vezetése a már megtervezett programokból, valamint új eseményekből, koncertekből és előadásokból egy újraépített nyári repertoárral kívánja megszólítani és beinvitálni a közönséget.