Pmfc: „A következő hetekben nyilvánvalóvá válik, ki lesz a tulajdonos”

NSO
-
 20.07.05 07:28Foci

Az NB I-ben újonc Budafoki MTE labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte az NB II-be feljutó Pécsi MFC-t Halásztelken. A találkozó szünetében a pécsiek operatív igazgatójával, Győri Jánossal beszélgetett az NSO Tv stábja a PMFC gazdasági hátteréről, a stadionról és a célokról.

4 kapcsolódó hír

Felkészülés: a Budafok két góllal legyőzte a Pmfc-t

NSO
-
 20.07.04 13:24Foci

Az NB I-ben újonc Budafoki MTE labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte az NB II-be feljutó Pécsi MFC-t Halásztelken.

Budafok: „Eddig a tévében néztem, más lesz élőben játszani” – óriási gólt lőtt a tehetség

NSO
-
 20.07.04 16:22Foci

Az NB I-ben újonc Budafoki MTE labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte az NB II-be feljutó Pécsi MFC-t Halásztelken. A végeredményt Szabó Máté óriási góllal állította be – nézze meg a találatot az NSO Tv videójában, valamint a 21 éves játékossal készült interjút is.

Pécsi MFC: „A következő hetekben nyilvánvalóvá válik, ki lesz a tulajdonos”

Pécsi Napilap
-
 20.07.05 08:36Megyei

Az NB I-ben újonc Budafoki MTE labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte az NB II-be feljutó Pécsi MFC-t Halásztelken.

Hoppá: Íme a PMFC új tulajdonosa?

Pécs Aktuál
-
 20.07.05 15:29Sport

A Pécsi MFC operatív igazgatója, Győri János szombaton nyilatkozott az NSO Tv-nek, elmondta, küszöbön áll a klub eladása, heteken belül hivatalossá válik, ki veszi meg a klubot az önkormányzathoz tartozó PSN Zrt-től, amely a korábbi tulajdonos, Matyi Dezső 2015-ös távozását követően vette át a labdarúgócsapat működtetését.…