A kínaiakkal együtt végeznek kutatásokat a magyarok a koronavírus-járvány kapcsán

Blikk
-
  20.07.03 12:56 Külföld

A koronavírus-járvány miatt megváltozott térhasználati szokásokat vizsgálják a Pécsi Tudományegyetem (PTE) és a kínai Vuhanban működő Hupej Műszaki Egyetem építész oktatói és hallgatói egy közös projekt keretében – tájékoztatta a baranyai felsőoktatási intézmény pénteken az MTI-t.

4 kapcsolódó hír

Egy vuhani egyetemmel közösen vizsgálja a PTE a koronavírus-járvány miatt megváltozott köztérhasználati szokásokat

Szabad Pécs
-
  20.07.03 09:28 Vélemény

Le merünk-e ülni a kedvenc padunkra? Az egészségügyi távolságtartás és más, a COVID-járvány miatt felvett, és talán velünk maradó új szokások milyen kihívások elé állítják az építésztervezőket? Elegendő-e az internet-hozzáférés és egy laptop a minőségi munkavégzéshez? Egyebek mellett ezekre a kérdésekre keresik a választ kínia és magyar…

A megváltozott térhasználati szokásokat vizsgálja a pécsi és egy vuhani egyetem

Bama
-
  20.07.03 13:08 Belföld

A koronavírus-járvány miatt megváltozott térhasználati szokásokat vizsgálják a Pécsi Tudományegyetem (Pte) és a kínai Vuhanban működő Hupej Műszaki Egyetem.

A járvány miatt megváltozott térhasználati szokásokat vizsgálják a pécsi egyetemen

Pécsi Újság
-
  20.07.03 12:50 Kultúra

A koronavírus-járvány miatt megváltozott térhasználati szokásokat vizsgálják a Pécsi Tudományegyetem (PTE) és a kínai Vuhanban működő Hupej Műszaki Egyetem építész oktatói és hallgatói egy közös projekt keretében - tájékoztatta a baranyai felsőoktatási intézmény pénteken az MTI-t.     A PTE közleményben azt írták, hogy már javában…

Vuhani egyetemmel közösen vizsgálja a PTE a koronavírus-járvány miatt megváltozott köztérhasználati szokásokat

PécsiStop
-
  20.07.03 10:01 Megyei

Közös projektbe kezdtek a vuhani Hubei University of Technology és a Pécsi Tudományegyetem építész oktatói és hallgatói, többek között azt vizsgálva, hogy a világjárvány befolyásolja-e a közterület-használati szokásokat, mitől lesz lakásunk kényelmes otthon, egyben ideális home office tér.