Sültpadlizsán-saláta

Street Kitchen
-
  20.07.02 19:20 Recept

A padlizsánt hosszában 4-5 mm vastag szeletekre vágjuk, besózzuk, és hagyjuk állni 20 percet egy szűrőben. Ezután a vizet leitatjuk egy papírtörlővel, majd enyhén kiolajozott grillserpenyőben alaposan megsütjük.  A salsához a paradicsomot, a fenyőmagot és a lila hagymát apróra vágjuk, összeforgatjuk borssal, olívaolajjal, ecettel, és hagyjuk…

1 kapcsolódó hír

Nizzai saláta gyorsan

Mindmegette
-
  20.07.01 19:30 Recept

Az alaposan megmosott burgonyát héjában, bő vízben megfőzzük. Langyosra hűtjük, meghámozzuk, megfőzzük, és hagyjuk teljesen kihűlni, majd felkarikázzuk. A tojásokat keményre főzzük, 10 perc alatt, majd hideg vízzel leöblítjük, és hagyjuk kihűlni. Meghámozzuk, és cikkekre vágjuk. A salátakeveréket 4 tányérba osztjuk. Rátesszük a…