Paks II. - megérkezett a 283 ezer oldalnyi dokumentáció az Országos Atomenergia Hivatalhoz

HírTV
-
  20.06.30 12:24 Gazdaság

A részletekről Szilágyi Jenő, a HírTV tudósítója számolt be a Híradóban.

18 kapcsolódó hír

Benyújtották a Paks II. Zrt. a létesítésiengedély-kérelmét

Lokál
-
  20.06.30 16:32 Belföld

A Paks II. Zrt. benyújtotta a két új blokkra vonatkozó létesítésiengedély-kérelmet a nukleáris hatóságnak - jelentette be Süli János tárca nélküli miniszter kedden Pakson, ahol elsőként a térség polgármestereinek tartott fórumon számolt be a lépésről.

Összehangolt kommunikációs offenzíva tudatja: beadták végre a Paks II. engedélykérelmét

Napi
-
  20.06.30 18:28 Belföld

A Paks II. Zrt., az Országos Atomenergia Hivatal (OAH) és a Roszatom sajtóosztálya is egyszerre adta ki kedden délután a hírt, miszerint június 30-án az illetékes benyújtotta a Paks II. létesítésiengedély- kérelmét. 12 hónap van az elbírálásra: óra indul.

A Paks II. beadta a létesítésiengedély-kérelmét

NRGreport
-
  20.07.01 08:18 Gazdaság

Benyújtotta a két új blokkra vonatkozó létesítésiengedély-kérelmet a nukleáris hatóságnak a Paks II. Zrt. - jelentette be Süli János tárca nélküli miniszter kedden Pakson, ahol elsőként a térség polgármestereinek tartott fórumon számolt be a lépésről.

A Paks II. Zrt. benyújtotta a két új blokkra vonatkozó létesítésiengedély-kérelmet

ProfitLine
-
  20.07.01 01:00 Gazdaság

A Paks II. Zrt. benyújtotta a két új blokkra vonatkozó létesítésiengedély-kérelmet a nukleáris hatóságnak - jelentette be Süli János tárca nélküli miniszter kedden Pakson, ahol elsőként a térség polgármestereinek tartott fórumon számolt be a lépésről.

A Paks II. Zrt. beadta az Országos Atomenergia Hivatalnak a két új blokk létesítésiengedély-kérelmét

444.hu
-
  20.06.30 17:23 Gazdaság

Az OAH visszaigazolása a dokumentáció befogadásáról Süli János fóruma közben érkezett meg, ezt a miniszter történelmi pillanatnak nevezte.

Újabb nagy lépést Paks II. felé

Infostart
-
  20.06.30 17:48 Gazdaság

A Paks II. Zrt. benyújtotta a két új blokkra vonatkozó létesítésiengedély-kérelmet a nukleáris hatóságnak. Az engedélyezési dokumentáció ellenőrzésére a hatóságnak 12 hónap áll rendelkezésére, amelyet 3 hónappal meghosszabbíthat.

Benyújtották Paks 2 engedélykérelmét

Népszava
-
  20.06.30 20:45 Gazdaság

Megérkeztek az új atomerőművi blokkok létesítését megalapozó dokumentumok az Országos Atomenergia Hivatalhoz. A zöldszervezetek szerint a megújulókat kellene jobban támogatni.

Mérföldkőhöz ért az atomerőmű-beruházás

Magyar Hírlap
-
  20.07.01 07:01 Gazdaság

Ütemterv szerint benyújtotta a létesítésiengedély-kérelmet a nukleáris hatóságnak a Paks II. Zrt..

Mérföldkőhöz érkezett az atomerőmű-beruházás

TelePaks
-
  20.06.30 15:02 Gazdaság

Benyújtotta a két új blokkra vonatkozó létesítésiengedély-kérelmet a nukleáris hatóságnak a Paks II. Zrt. – A dokumentáció azt támasztja alá, hogy a Paksra tervezett blokkok minden tekintetben megfelelnek a magyar és európai uniós szabályoknak, biztonsági követelményeknek – mondta Süli János miniszter, aki a projekt történetének eddigi…

Benyújtotta a Paks II. Zrt. a létesítési engedély-kérelmet a nukleáris hatóságnak

Hírklikk
-
  20.06.30 19:50 Belföld

A Paks II. Zrt. benyújtotta a két új blokkra vonatkozó létesítési engedély-kérelmet a nukleáris hatóságnak – jelentette be Süli János, tárca nélküli miniszter kedden Pakson, ahol elsőként a térség polgármestereinek tartott fórumon számolt be a lépésről.

Újabb jelentős mérföldkőhöz ért a Paks II. Atomerőmű – beruházás – Negyvenhét polgármestert tájékoztatott Süli Ján…

Kalohírek
-
  20.06.30 15:53 Megyei

A miniszter leszögezte: a jelenlegi ütemterv szerint a Paks II. Atomerőmű 2029-2030-ban működik majd kereskedelmi üzemben, a reaktorokat ekkor adják át 60 év üzemelésre.

Benyújtották Paks II létesítési engedélykérelmét

Magyar Nemzet
-
  20.06.30 12:08 Gazdaság

Az Országos Atomenergia Hivatalnak 12 plusz 3 hónap áll rendelkezésére, hogy jóváhagyja a terveket.

Jövőre indulhat a paksi építkezés

Zaol
-
  20.07.01 07:00 Megyei

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Paks II. beruházás, ugyanis tegnap a Paks II. Atomerőmű Zrt. benyújtotta az Országos Atomenergia Hivatalhoz (OAH) a tervezett egység létesítési engedély kérelmét. Erről adott tájékoztatást Süli János, a bővítésért felelős miniszter.

Engedélyt kértek a paksi atomerőmű bővítéséhez

Pesti Hírlap
-
  20.06.30 17:45 Belföld

Az eljárás legalább egy év év, de hosszabb is lehet. A Paks II. Atomerőmű Zrt. benyújtotta az új atomerőművi blokkok létesítésére vonatkozó kérelmét az Országos Atomenergia Hivatalhoz – számolt be honlapján az OAH. Az engedélyezési eljárás 2020. július 1-jén indul, amelynek lefolytatására az OAH-nak 12 hónapja van, ez szükség szerint 3…

Benyújtotta a Paks II. Zrt. a létesítésiengedély-kérelmet az OAH-nak

ma.hu
-
  20.06.30 17:26 Gazdaság

A dokumentáció alátámasztja, hogy a Paksra tervezett blokkok minden tekintetben megfelelnek a magyar és európai uniós szabályoknak, biztonsági követelményeknek.

Benyújtotta a Paks II. Zrt. a létesítésiengedély-kérelmet az OAH-nak

hirado.hu
-
  20.06.30 17:15 Belföld

A dokumentáció alátámasztja, hogy a Paksra tervezett blokkok minden tekintetben megfelelnek a magyar és európai uniós szabályoknak, biztonsági követelményeknek.

Mérföldkőhöz érkezett a Paks II. projekt

Teol
-
  20.06.30 12:03 Megyei

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Paks II. beruházás, ugyanis ma benyújtották a tervezett egység létesítési engedélykérelmét az Országos Atomenergia Hivatalhoz (OAH).

Az atomhivatalnál Paks II. engedélye

VG
-
  20.06.30 11:55 Tudomány

Az évtized végére várható a két új paksi atomblokk kereskedelmi üzemének megkezdése, az erőmű létesítési engedélykérelmét ma reggel kapta meg az atomhivatal.