Komoly leépítésre készül az Airbus

autopro
-
  20.07.01 14:21 Cégvilág

Tizenötezer álláshely megszüntetését irányozta elő az Airbus a koronavírus-járvány okozta keresletcsökkenés miatt – közölte a toulouse-i gyártó.

7 kapcsolódó hír

Az Airbus elbocsátja tizenötezer alkalmazottját

Az Üzlet
-
  20.07.01 12:59 Gazdaság

A koronavírus-járvány okozta keresletcsökkenés miatt tizenötezer álláshely megszüntetését irányozta elő a toulouse-i repülőgépgyártó vállalat.

Durva leépítést jelentett be az Airbus

Portfolio
-
  20.06.30 19:52 Gazdaság

Tizenötezer munkahely megszüntetését jelentette be ma az Airbus. Európa legnagyobb közlekedési csoportja szerint a vállalat jövője a tét, miután a koronavírus-válság megrengette a légiközlekedési iparágat.

Nagy elbocsátást jelentett be az Airbus

Infostart
-
  20.07.01 16:40 Gazdaság

Tizenötezer álláshely megszüntetését irányozta elő az Airbus a koronavírus-járvány okozta keresletcsökkenés miatt - közölte a toulouse-i gyártó.

15 ezer munkahelyet szüntet meg az Airbus

HVG
-
  20.07.01 11:59 Gazdaság

Akár öt évbe is telhet, amíg a légiközlekedés visszaér a válság előtti szintre, ezért nagy leépítésbe kezd a repülőgépgyártó.

Tizenötezer munkahelyet szüntet meg az Airbus

Turizmus Online
-
  20.07.01 12:45 Utazás

Tizenötezer álláshely megszüntetését irányozta elő az Airbus a koronavírus-járvány okozta keresletcsökkenés miatt.

Tizenötezer embert bocsát el az Airbus

HR Portál
-
  20.07.01 09:34 Cégvilág

Tizenötezer munkahely megszüntetését jelentette be Európa legnagyobb közlekedési csoportja, az Airbus - írja a Portfólió. A koronavírus-válság megrengette a légiközlekedési iparágat, jelenleg a vállalat jövője a tét.

Durva leépítésre készül az Airbus

Körkép
-
  20.06.30 20:28 Határtalan

Több mint tizenötezer álláshelyet számol fel a francia gyökerű Airbus repülőgépgyártó világszerte a koronavírus okozta gazdasági válságra hivatkozva.   A legnagyobb leépítésre a cég német, brit és spanyol telephelyein kerül sor. A szakszervezetek tiltakoztak, de a társaság már áprilisban is jelezte, hogy „soha nem tapasztalt gyorsasággal folyt el a