Még Ryan Reynolds is becsatlakozott az X-Men online találkozójába, csak nem jött össze

Joy
-
  20.06.29 19:17 Bulvár

A Global Citizen nevű jótékonysági szervezet a karantén alatt több sztárt is rávett, hogy népszerűsítsék őket és a küldetésüket.

5 kapcsolódó hír

Jótékonysági koncert és tengernyi híresség az MTV-n – Frissítés

Márkamonitor
-
  20.06.29 06:35 Zene

Nem kedden, hanem július 2-án, csütörtökön éjféltől közvetíti a magyar MTV is a Global Citizen mozgalom jótékonysági szuperkoncertjét, melynek házigazdája a világhírű pankrátor és filmsztár, Dwayne Johnson lesz. A COVID-19 világjárvány negatív hatásainak ellensúlyozására az online térben létrejövő rendezvény több tucat sztárral és zenei…

Összefogtak a világsztárok

MMonline
-
  20.06.29 08:46 Film

Kedden este közvetíti a magyar MTV is a Global Citizen mozgalom jótékonysági szuperkoncertjét, melynek házigazdája a világhírű pankrátor és filmsztár, Dwayne Johnson lesz. A COVID-19 világjárvány negatív hatásainak ellensúlyozására az online térben létrejövő rendezvény több tucat sztárral és zenei fellépővel készül, így többek közt Hugh…

Igazi világsztárok lépnek fel élőben egy jótékonysági koncerten – Itt nézheti Ön is

Blikk
-
  20.06.30 06:32 Bulvár

Ma este közvetíti a magyar MTV is a Global Citizen mozgalom jótékonysági szuperkoncertjét, amelynek házigazdája a világhírű pankrátor és filmsztár, Dwayne Johnson lesz.

Ryan Reynolds széttrollkodta az X-Men stábjának videós találkozóját

GameStar
-
  20.06.29 17:50 Film

A Deadpoolt alakító színész nem hazudtolta meg magát, kéretlenül toppant egy mókás videóban Hugh Jackman, Patrick Stewart, Halle Berry és Famke Janssen videokonferenciájába.

Új időpontot kapott a magyar MTV-n is közvetített jótékonysági szuperkoncert

Kreatív Online
-
  20.06.29 16:07 Média

Július 2-án éjfélkor kerül műsorra magyar felirattal a Global Goal: Unite for Our Future.