Gázolt a vonat, késések várhatók a Budapest–Székesfehérvár vonalon

Tragikus baleset történt Nagytétény és Tárnok között, ezért több elővárosi vonat kimarad, és jelentős késésekre kell számítani.

14 kapcsolódó hír

Július második hetében indulhat a vonatközlekedés a Nagymaros-Szob vonalon

Mandiner
-
 20.06.23 17:37Időjárás

Egyelőre csak egy vágányon fognak közlekedni a vonatok – tudatta a Mávinform.

Fotók: dolgozik a MÁV a pálya helyreállításán Szob és Nagymaros között, ilyen most a helyzet

ATV
-
 20.06.23 16:24Időjárás

Nagymaros és Szob között folyamatosan dolgoznak a múlt heti esőzések során károsodott pályaszakasz helyreállításán. A vonatközlekedés várhatóan július második hetében indulhat újra, egyelőre csak egy vágányon. Addig pótlóbuszok szállítják az utasokat a Nagymaros–Szob, illetve a Szob–Zebegény szakaszon, valamint vonatpótló hajójárat is…

Ekkor indulhat újra a vonatközlekedés Szobnál

24.hu
-
 20.06.23 18:07Időjárás

A MÁV folyamatosan dolgozik a pályaszakasz helyreállításán.

Elgázolt egy tehervonat egy embert Nagytétény és Tárnok között

Blikk
-
 20.06.24 08:17Időjárás

Elgázol egy tehervonat egy embert Nagytétény és Tárnok között, teljesen leállt a vonatforgalom az érintett vasútvonalon, adta hírül a Mávinform.

MÁV: gázolás miatt nem közlekednek a vonatok Nagytétény és Tárnok között

Propeller
-
 20.06.24 07:59Időjárás

Egy tehervonat elgázolt egy embert, hatósági zárás van érvényben. A Budapest-Székesfehérvár vasútvonalon 30-60 perces késések várhatóak. A Mávinform szerda reggeli közlése szerint Nagytétény és Tárnok között egyelőre nem közlekedhetnek a vonatok, hatósági zárás miatt. Egy tehervonat elgázolt egy embert, a helyszínelés ideje alatt…

Folyamatosan dolgoznak a vasúti pálya helyreállításán Dömösi átkelésnél

IHO
-
 20.06.23 18:45Autó-motor

A vonatközlekedés várhatóan július második hetében indulhat újra, egyelőre csak egy vágányon. Addig pótlóbuszok szállítják az utasokat a Nagymaros–Szob, illetve a Szob–Zebegény szakaszon, valamint vonatpótló hajójárat is közlekedik Nagymaros és Zebegény között, mi is kipróbáltuk.

Halálra gázolt a vonat egy embert Nagytétény és Tárnok között

Index
-
 20.06.24 08:25Baleset-bűnügy

A baleset miatt a vonatok Érd felső érintésével közlekednek. A Budapest–Székesfehérvár-vonalon akár 60 perces késések is várhatók.

Ingyenes hajójáratokkal is pótolják a vonatokat

RTL Klub
-
 20.06.23 18:27Időjárás

Ingyenes hajójáratokkal is pótolják a vonatokat Nagymaros és Zebegény között. A vasúti pálya és a 12-es főút a múlt heti vihar után vált járhatatlanná. A két település között vonatpótló buszok is közlekednek, de csak kerülőúton járhatnak, több mint egy órás menetidővel. A most indított hajójárat 40 perc alatt teszi meg a távot.

Újraindulnak a MÁV nemzetközi járatai, Szlovákia irányába is!

Parameter
-
 20.06.24 15:09Határtalan

A MÁV szerdán azt közölte az MTI ügynökséggel, hogy több szomszédos államba is újraindítják a vonatközlekedést - Szlovákiát is beleértve. Ez a Budapest-Kassa vonalat érinti, amelyen ismét a Rákóczi és a Hernád InterCity vonatok fognak közlekedni a hidasnémeti határátkelőn keresztül. A sín felújítási munkálatai miatt azonban változik a vonatok…

A vízen oldották meg a vonatpótlást ezen a szakaszon: ingyen lehet utazni a szokatlan járatokon

HelloVidék
-
 20.06.24 13:03Utazás

Nagymaros és Zebegény között vonatpótló buszok is közlekednek, de csak kerülőúton járhatnak, több mint egy órás menetidővel. A most indított hajójárat körülbelül 40 perc alatt teszi meg a távot.

Gázolt a vonat Nagytétény és Tárnok között

Origo
-
 20.06.24 08:40Baleset-bűnügy

A menetrend várhatóan délután áll helyre, vonatok maradhatnak ki.

Július második hetében indulhat a vonatközlekedés a Nagymaros-Szob vonalon

Debreceni Nap
-
 20.06.23 20:17Időjárás

Várhatóan július második hetében indulhat újra a vonatközlekedés a Nagymaros-Szob vonalon, egyelőre csak egy vágányon – tudatta a Mávinform kedden közleményben. Nagymaros és Szob között folyamatosan dolgoznak a múlt heti esőzések, omlások nyomán károsodott pályaszakasz helyreállításán. A Dömösi átkelés megállóhelynél az…

Ingyenes hajójáratokkal pótolják a vonatokat Nagymaros és Zebegény között

Pesti Hírlap
-
 20.06.23 19:29Időjárás

A vasúti pálya és a 12-es főút a múlt heti vihar után vált járhatatlanná. Ingyenes hajójáratokkal is pótolják a vonatokat Nagymaros és Zebegény között. A vasúti pálya és a 12-es főút a múlt heti vihar után vált járhatatlanná. A két település között vonatpótló buszok is közlekednek, de csak kerülőúton járhatnak, több mint egy órás menetidővel.

Mávinform: Folyamatosan dolgoznak a vasúti pálya helyreállításán Dömösi átkelésnél

infoVáros
-
 20.06.23 16:26Időjárás

Nagymaros és Szob között folyamatosan dolgoznak a múlt heti esőzések során károsodott pályaszakasz helyreállításán.