Kapcsolódó megyék

A Pilis Parkerdő arra kér mindenkit, hogy most inkább ne kiránduljon a Visegrádi-hegységben

ATV
-
 20.06.19 16:54Időjárás

Nagy mennyiségű csapadék zúdult le a Visegrádi-hegységben szerdán, ezért a Pilis Parkerdő azt tanácsolja a túrázóknak, lehetőség szerint most ne keressék fel a hegység területén található szurdokvölgyeket a megáradt vízfolyások okozta balesetveszély miatt - közölte a Pilisi Parkerdő Zrt.

14 kapcsolódó hír

Figyelem! Ne most kiránduljunk a szurdokvölgyekbe!

Agroinform
-
 20.06.20 13:00Időjárás

Nagy mennyiségű csapadék zúdult le a Visegrádi-hegységben is. A Pilisi Parkerdő azt tanácsolja a túrázóknak, lehetőség szerint most ne keressék fel a hegység területén található szurdokvölgyeket a megáradt vízfolyások okozta balesetveszély miatt.

Balesetveszélyesek a Visegrádi-hegység szurdokvölgyei, ne menj most oda kirándulni!

SzMo
-
 20.06.19 17:32Időjárás

A Visegrádi-hegység és a Pilis területén szerdán átvonuló vihar szabályos özönvizet okozott a szurdokvölgyekben, ahol most kifejezetten veszélyes, nehéz, körülményes a túrázás.

Ne most kiránduljunk a szurdokvölgyekbe!

Szerdán, hasonlóan az ország más területeihez, nagy mennyiségű csapadék zúdult le a Visegrádi-hegységben. A Pilisi Parkerdő azt tanácsolja a túrázóknak, lehetőség szerint most ne keressék fel a hegység területén található szurdokvölgyeket a megáradt vízfolyások okozta balesetveszély miatt.

Akkora eső esett a Visegrádi-hegységben, hogy most balesetveszélyes oda menni

Napi.hu
-
 20.06.19 13:47Időjárás

Nagy mennyiségű csapadék zúdult le a Visegrádi-hegységben szerdán, ezért a Pilis Parkerdő azt tanácsolja a túrázóknak, lehetőség szerint most ne keressék fel a hegység területén található szurdokvölgyeket a megáradt vízfolyások okozta balesetveszély miatt - írja a az MTI a Pilisi Parkerdő Zrt. közlése nyomán.

Ne most kiránduljunk a szurdokvölgyekbe!

Agrotrend
-
 20.06.20 10:09Időjárás

Szerdán, hasonlóan az ország más területeihez, nagy mennyiségű csapadék zúdult le a Visegrádi-hegységben. A Pilisi Parkerdő azt tanácsolja a túrázóknak, lehetőség szerint most ne keressék fel a hegység területén található szurdokvölgyeket a megáradt vízfolyások okozta balesetveszély miatt.

Veszélyessé váltak a Visegrádi-hegység szurdokvölgyei az özönvíz miatt

HVG
-
 20.06.19 16:01Életmód

A rengeteg eső a túrázók, kiránduló családok több kedvelt útvonalát is ellehetetlenítette. Érdemes elkerülni a Rám-szakadékot és a Dera-szurdokot is.

Özönvíz a szurdokvölgyekben: a hétvégén hagyd ki a Visegrádi-hegységet

NullHatEgy
-
 20.06.20 08:56Kultúra

Nagy mennyiségű csapadék zúdult le a Visegrádi-hegységben szerdán, ezért a Pilis Parkerdő azt tanácsolja a túrázóknak, lehetőség szerint most ne keressék fel a hegység területén található szurdokvölgyeket a megáradt vízfolyások okozta balesetveszély miatt! A Visegrádi-hegység és a Pilis területén szerdán átvonuló vihar szabályos özönvizet…

Özönvíz a szurdokvölgyekben: a hétvégén ne menjetek a Visegrádi-hegységbe!

Ittlakunk
-
 20.06.19 17:58Budapest 01. ker

Nagy mennyiségű csapadék zúdult le a Visegrádi-hegységben szerdán, ezért a Pilis Parkerdő azt tanácsolja a túrázóknak, lehetőség szerint most ne keressék fel a hegység területén található szurdokvölgyeket a megáradt vízfolyások okozta balesetveszély miatt!A Visegrádi-hegység és a Pilis területén szerdán átvonuló vihar szabályos özönvizet…

Jobb, ha elkerüljük! - Veszélyessé vált a túrázás a Visegrádi szurdokvölgyekben a viharok miatt

Ecolounge
-
 20.06.19 19:09Állatvilág

Nagy mennyiségű csapadék zúdult le a Visegrádi-hegységben szerdán, ezért a Pilis Parkerdő azt tanácsolja a túrázóknak, lehetőség szerint most ne keressék fel a hegység területén található szurdokvölgyeket a megáradt vízfolyások okozta balesetveszély miatt - közölte a Pilisi Parkerdő Zrt. pénteken az MTI-vel.

Veszélyes most túrázni a Pilisben

Pesti Hírlap
-
 20.06.19 17:29Vélemény

Nagy mennyiségű csapadék zúdult le a Visegrádi-hegységben szerdán, ezért a Pilis Parkerdő azt tanácsolja a túrázóknak, lehetőség szerint most ne keressék fel a hegység területén található szurdokvölgyeket a megáradt vízfolyások okozta balesetveszély miatt – közölte a Pilisi Parkerdő Zrt. A Visegrádi-hegység és a Pilis területén szerdán…

Tízezrek kedvenc helyei váltak veszélyessé: itt ne kiránduljon semmiképp!

Kemma
-
 20.06.20 06:51Időjárás

Az özönvízszerzű esőzések miatt veszélyessé váltak az ország kedvelt túraútvonalai a Pilisben és a Visegrádi-hegységben.

Veszélyes a kirándulás – özönvíz zúdult a Pilis és a Visegrádi-hegység szurdokvölgyeire

Indirekt
-
 20.06.20 06:00Időjárás

Pilis Parkerdő azt tanácsolja, hogy kerüljük el a rengeteg eső miatt veszélyessé vált Rám-szakadékot és a Dera-szurdokot is. Szabályos özönvizet okozott a szurdokvölgyekben a Visegrádi-hegység és a Pilis területén szerdán átvonuló vihar. A a sziklafalak között futó túraösvényekre a nagy mennyiségű hordalék mellett kidőlt fák, nagyobb kövek…

Pilisi Parkerdő: balesetveszélyesek a Visegrádi-hegység szurdokvölgyei

ma.hu
-
 20.06.19 13:50Időjárás

A Visegrádi-hegység és a Pilis területén szerdán átvonuló vihar szabályos özönvizet okozott a szurdokvölgyekben.

Életveszély a magyar erdőkben: ezekre a helyekre most ne menj kirándulni!

HelloVidék
-
 20.06.19 16:05Utazás

A Visegrádi-hegység és a Pilis területén szerdán átvonuló vihar azonban szabályos özönvizet okozott a szurdokvölgyekben, ahol a sziklafalak között futó túraösvényekre a nagy mennyiségű hordalék mellett kidőlt fák, nagyobb kövek zuhantak.