Beszólt Szijjártó a román államfőnek, Bukarest válaszolt

444.hu
-
 20.06.19 19:52Külföld

„Románia elnöke, sajnos, szélsőségesen magyarellenes politikus.”

9 kapcsolódó hír

Szijjártó: A román államfő szándékosan árt a magyar-román együttműködésnek

HírTV
-
 20.06.19 17:29Vélemény

Románia elnöke szándékosan árt a magyar-román együttműködésnek, amikor megakadályozza egy új határátkelőhely létesítését.

A román elnök megtámadta az új határátkelőről szóló törvényt, Szijjártó gyorsan reagált

ATV
-
 20.06.19 15:56Belföld

Alkotmányossági óvást emelt Klaus Iohannis román államfő a Kübekháza és Óbéb (Beba Veche) közötti magyar-román nemzetközi közúti határátkelő létesítéséről elfogadott törvény ellen - közölte pénteken a román elnöki hivatal.

Román luxusnyugdíjak: 85 százalékos adót vetnének ki a speciális állami juttatásra

A katonák és bírák tiltakozását váltotta ki Romániában, hogy a parlament progresszív adóval sújtaná a speciális törvények révén bevezetett luxusnyugdíjakat, az erről elfogadott, kihirdetésre váró törvény ellen az ombudsman alkotmányossági óvást is emelt csütörtökön. A jogszabály 85 százalékos adót vetne ki a – nem járulékbefizetés alapján…

Megmenthetik végül a román luxusnyugdíjakat

Adó
-
 20.06.19 09:22Gazdaság

A katonák és bírák tiltakozását váltotta ki Romániában, hogy a parlament progresszív adóval sújtaná a speciális törvények révén bevezetett luxusnyugdíjakat, az erről elfogadott, kihirdetésre váró törvény ellen az ombudsman alkotmányossági óvást is emelt csütörtökön.

Szijjártó Péter: A román államfő szándékosan árt a magyar-román együttműködésnek

Ripost
-
 20.06.19 19:41Belföld

A külgazdasági és külügyminiszter pénteken a közösségi oldalán amiatt emelt szót, mert a román elnök alkotmányossági óvást emelt a Kübekháza és Óbéb (Beba Veche) közötti közúti határátkelő létesítéséről elfogadott törvény ellen.

Johannis szándékosan árt a magyar–román együttműködésnek

Magyar Nemzet
-
 20.06.19 18:02Külföld

„Románia elnöke, sajnos, szélsőségesen magyarellenes politikus” – tette egyértelművé Szijjártó Péter.

Románia visszautasítja Szijjártó Péter bírálatát

Hírklikk
-
 20.06.19 21:00Külföld

Románia elutasítja, elfogadhatatlannak és nyelvezetét tekintve tiszteletlennek tartja azokat a bírálatokat, amelyeket Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter fogalmazott meg pénteken Klaus Iohannis román elnökkel szemben Ş olvasható a román külügyminisztérium közleményében.

Bírálta a román államfőt Szijjártó, magyarázkodott a bukaresti külügy

Dehir
-
 20.06.19 17:56Megyei

Budapest - Románia elnöke szándékosan árt a magyar-román együttműködésnek, amikor megakadályozza egy új határátkelőhely létesítését a két ország között, írja a miniszter.

Szijjártó megírta: Iohannis sajnos egy szélsőségesen magyarellenes politikus

Főtér
-
 20.06.19 13:34Határtalan

Rendesen nekiment Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Klaus Iohannisnak pénteken, miután kiderült, hogy az államfő alkotmányossági óvást emelt a Kübekháza és Óbéb (Beba Veche) közötti magyar-román közúti határátkelő létesítéséről elfogadott törvény ellen. Szijjártó a Facebook-oldalán szélsőségesen magyarellenes politikusnak…