Felmentették Bayer Zsoltot a Nagy Blanka által kezdeményezett perben

Blikk
-
 20.06.09 21:01Belföld

Felmentette a Fővárosi Központi Kerületi Bíróság Bayer Zsoltot az ellene becsületsértésért indított, Nagy Blanka által kezdeményezett perben.

7 kapcsolódó hír

Felmentették Bayer Zsoltot a Nagy Blanka-ügyben

HVG
-
 20.06.09 18:05Belföld

A diáktüntetőt többek közt “ócska kis prolinak” nevezte a kormánypárti publicista, de ezt a bíróság szerint tűrnie kell az érintettnek.

Felmentette a bíróság Bayer Zsoltot

Index
-
 20.06.09 18:03Belföld

Szerencsétlen nyomorult rohadt kis prolinak és igazi kretén barom állatnak nevezte Nagy Blankát, akinek ezt a bíróság szerint tűrnie kell.

Felmentették Bayer Zsoltot

Népszava
-
 20.06.09 14:20Belföld

A bíróság szerint ha valaki egy tüntetésen felszólal a kormánnyal szemben, akkor tűrnie kell, hogy a százmilliárdokból működő kormánysajtó gyalázza, sértegesse.

Bayert felmentették a diáklány mocskolása miatt

Hírhatár
-
 20.06.10 12:11Belföld

A diáktüntetőt többek közt “ócska kis prolinak” nevezte a kormánypárti publicista, de ezt a bíróság szerint tűrnie kell az érintettnek. Bayer szavai pedig beleférnek a véleménynyilvánítás szabadságába, és nem valósítottak meg becsületsértést.

Bayer Zsolt felmentve! – Nagy Blanka fellebbezni készül….

Városi Kurír
-
 20.06.09 15:55Belföld

A bíróság szerint, ha valaki egy tüntetésen felszólal a kormánnyal szemben, akkor tűrnie kell, hogy az Ön általi is akarva-akaratlanul pénzelt, százmilliárdokból működő kormánysajtó gyalázza, sértegesse. Bayer az utolsó szó jogán…. Felmentette a Fővárosi Központi Kerületi Bíróság Bayer Zsolt kormánypárti publicistát az ellene…

Felmentették Bayer Zsoltot

Nyugat
-
 20.06.09 15:23Megyei

Felmentette a Fővárosi Központi Kerületi Bíróság Bayer Zsolt kormánypárti publicistát az ellene becsületsértésért indított perben. Az eljárást Nagy Blanka indította.

Rendkívüli: Felmentette a bíróság Bayer Zsoltot a Nagy Blanka-ügyben

ContextUs
-
 20.06.09 15:12Kultúra

A döntéssel szemben Nagy Blanka fellebbezni fog.