Kollégáik melletti szolidaritásból mondtak le a rendőrök

Demokrata
-
 20.06.06 07:37Külföld

Andrew Cuomo kormányzó pénteken a két rendőr elbocsátására szólított fel.

7 kapcsolódó hír

Úgy lökte fel a buffalói rendőr az utcán sétáló bácsit, hogy ott maradt véres fejjel kiterülve

444.hu
-
 20.06.05 09:37Külföld

Nem támadt rájuk, ezzel a spéci módszerrel akarták figyelmeztetni arra, hogy közeleg a kijárási tilalom kezdete. Mindez ráadásul egy azonnal szimbolikussá vált helyszínen történt.

Ezúttal egy idős ember fellökése miatt áll a bál Amerikában

Liner
-
 20.06.06 17:06Külföld

Hatalmas botrány kerekedett a New York állambeli Buffalo város rendőrségének köreiben, miután videóra vették, hogy egy nekik békésen magyarázó idős embert két rendőr a földre lök, majd tudomást sem véve arról, hogy a férfi látszólag nem mozog, otthagyták.

Amerikai tüntetéshullám: Egy egész rendőri egység felmondott kollégái védelmében

Körkép
-
 20.06.06 18:35Külföld

A New York állambeli Buffalo speciális egységének 57 rendőrtisztje mondott két kollégája iránti szolidaritásból, miután a rendőrfőnök fizetés nélküli felfüggeszt rendelt el esetükben.   Történt ugyanis, hogy két rohamrendőr Buffaóban az utcai zavargások idején fellöktek egy 75 éves idős férfit. A férfi hátraesett, feje pedig beszakadt, ahogy a…

Kollégáik földre löktek egy idős tüntetőt, lemondott 57 rendőr

Magyar Hang
-
 20.06.06 07:50Vélemény

Így tiltakoznak két kollégájuk felfüggesztése ellen. Szerintük csak parancsot teljesítettek.

Lemondtak az idős férfit földre lökő rendőrök kollégái

Népszava
-
 20.06.06 07:32Külföld

Szerintük munkatársaik csak betartották Joseph Gramaglia helyettes rendőrfőnök utasítását. New York állam kormányzója a két rendőr elbocsátására szólított fel.

Rettenetes Amerika…

A buffalói (New York állam) rendőrök borzalmas brutalitása látható a másfél perces videón: 2020. június 4-én este, a kijárási tilalom kezdetén a rohamrendőrök durván fellöktek egy békésen feléjük közeledő 75 éves fehér férfit, aki hanyattesett a betonjárdán és a füléből azonnal kitódult a vér. A szemtanúk döbbenete ellenére a tettesek nyomultak tov