Brexit – Barnier: továbbra sincs előrelépés a jövőbeli kapcsolatok tekintetében

GazdaságPortál
-
 20.06.05 15:02Külföld

Nem hozott lényeges előrelépést az Európai Unió és az Egyesült Királyság jövőbeni kapcsolatrendszeréről szóló tárgyalások e heti fordulója Michel Barnier pénteki tájékoztatása szerint. Az Európai Bizottság főtárgyalója Brüsszelben úgy vélekedett, hosszú út van még hátra. Az Egyesült Királyság január 31-én lépett ki az Európai Unióból.…

4 kapcsolódó hír

Barnier: továbbra sincs előrelépés

Demokrata
-
 20.06.05 15:08Külföld

Nem hozott lényeges előrelépést az Európai Unió és az Egyesült Királyság jövőbeni kapcsolatrendszeréről szóló tárgyalások e heti fordulója.

Nincs előrelépés a Brexit-tárgyalásokon

hirado.hu
-
 20.06.05 14:45Külföld

Az uniós főtárgyaló szerint továbbra sincs előrelépés a jövőbeli kapcsolatok tekintetében.

Brexit: Folytatódnak a tárgyalások

ProfitLine
-
 20.06.05 17:00Külföld

Korlátozott előrelépést sikerült csak elérni az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének kialakításáról szóló tárgyalássorozat e héten tartott negyedik fordulóján, de a tárgyalások folytatódnak - közölte pénteken David Frost, a brit tárgyalóküldöttség vezetője.

Ezért nem halad a brexit - gyenge kifogás

Napi.hu
-
 20.06.05 16:21Külföld

"Korlátozott előrelépést" sikerült csak elérni az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének kialakításáról szóló tárgyalássorozat e héten tartott negyedik fordulóján, de a tárgyalások folytatódnak - közölte pénteken David Frost, a brit tárgyalóküldöttség vezetője. A briteknek nem fekszik a videokonferenciás egyeztetés.