Kövér: Pontosan ugyanaz zajlik, mint amit az 1919-es baloldal csinált a két világháború között a Tri…

444.hu
-
 20.06.03 06:25Belföld

"Az Orbán-kormány megbuktatásáért az ország tönkretétele, sárba tiprása, az uniós források elvétele sem drága a mai ellenzéknek és nemzetközi támogatóinak."

4 kapcsolódó hír

Kövér László szerint a baloldal árulása miatt szabták így a határokat, mai balliberális politikusokban nincs meg a nemzet…

ATV
-
 20.06.03 15:10Belföld

Kövér László a Trianon évforduló kapcsán kijelentette, hogy a baloldal árulása miatt szabták így a határokat, a mai balliberális politikusokban nincs meg a nemzet iránti elkötelezettség. Gyurcsányék és a momentumosok pedig utódai az 1919-es bolsevistáknak. Ön szerint ezzel a kijelentéssel a házelnök mit akar elérni?

Kövér László: a baloldal árulása miatt szabták így a határokat Trianonban

röviden.hu
-
 20.06.03 18:28Belföld

Az ellenzékiekből hiányzik a „nemzet iráni elkötelezettség”, de Karácsony Gergely azért csak ne trianonozzon, mert az nem őszinte!

Trianon kapcsán a Fidesz egyszerűen hazudik

Hírklikk
-
 20.06.03 21:19Belföld

A Klikktv-ben megkérdeztük Molnár Zsoltot, az MSZP országgyűlési képviselőjét, a nemzeti összetartozás bizottságának alelnökét a Magyar Nemzetben megjelent Kövér László házelnök kijelentéseiről, mely szerint a baloldal ráront a nemzetre. Molnár úgy reagált – a rendszerváltás utáni első Trianon-megemlékezésről kivonuló fideszes Kövér László…

Kövér László: A baloldal árulása miatt szabták így a határokat Trianonban

Index
-
 20.06.03 07:59Belföld

A fideszes házelnöknek úgy tűnik, tényleg mindenről az ellenzék jut eszébe, ezúttal a járvány elleni védekezést kritizálókat hasonlította a két világháború közötti baloldalhoz.