Jégesővel, felhőszakadással, 80-100 km/h-s széllel csap le a vihar az országra

Kilenc megyére másodfokú, Budapestre és két megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.

18 kapcsolódó hír

Kiadták a figyelmeztetést: szinte bárhol lecsaphat a vihar

ATV
-
  20.06.03 07:02 Időjárás

A déli óráktól a Baja-Tatabánya vonaltól nyugatra többfelé, a Tiszántúl délkeleti felében pedig helyenként kell zivatar kialakulására számítani.

Időjárás: Sokfelé heves zivatarok várhatók szerdán

Biztosító Magazin
-
  20.06.03 08:30 Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat az Mti-hez kedden eljuttatott veszélyjelzésében azt írta: szerdán a Baja-Tatabánya vonaltól nyugatra többfelé kell zivatar kialakulására számítani a déli óráktól.

Heves zivatarok is kialakulhatnak, másodfokú figyelmeztetés érvényes

Kiderül
-
  20.06.02 11:36 Időjárás

Kedden és szerdán újabb zivatarok kialakulására kell számítanunk, sőt szerdán helyenként heves zivatarok is előfordulhatnak a Dunántúlon.

Veszélyjelzés! Heves zivatarok jönnek holnap, ezeken a helyeken lesz legdurvább a helyzet

Propeller
-
  20.06.02 19:00 Időjárás

Komoly esőzésekre lehet számítani. Az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez kedden eljuttatott veszélyjelzésében azt írta: szerdán a Baja-Tatabánya vonaltól nyugatra többfelé kell zivatar kialakulására számítani a déli óráktól. Helyenként heves zivatar is előfordulhat nagyobb méretű jég, erősebb, akár 80-100 kilométer/órás szél, esetleg felh

Szerdán még előfordulhatnak záporok, zivatarok – Ilyen időjárásra számíthatunk

Nyíregyháza
-
  20.06.03 09:53 Időjárás

Szerdán az erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett a Dunántúlon kevesebb, keletebbre sok napsütés várható. Délelőttől ismét több helyen képződnek záporok, a Dunántúlon zivatarok, sőt heves zivatar is lehet.

Szerdán leszakadhat az ég Budapesten

Mandiner
-
  20.06.02 18:00 Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelzésében azt írta: helyenként heves zivatar is előfordulhat nagyobb méretű jég, erősebb, akár 80-100 kilométer/órás szél kíséretében.

Másodfokú riasztás Baranyában, nagy zuhé jöhet órákon belül

PécsiStop
-
  20.06.03 13:37 Időjárás

Számos dunántúli járásra, köztük baranyaiakra is másodfokú riasztást adott ki szerda kora délután az Országos Meteorológiai Szolgálat, szélviharra, felhőszakadásra is figyelmeztetnek.

Erős zivatarok jönnek, figyelmeztetést adtak ki a megyére

Hódpress
-
  20.06.03 11:29 Időjárás

A meteorológusok előrejelzése szerint a déli óráktól a Baja-Tatabánya vonaltól nyugatra többfelé, a Tiszántúl délkeleti felében pedig helyenként kell zivatar kialakulására számítani.

Baranyát is eléri a vihar, felhőszakadás, jégeső jöhet

Pécsi Újság
-
  20.06.03 08:46 Baleset-bűnügy

Az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelzésében azt írta: szerdán a Baja-Tatabánya vonaltól nyugatra többfelé kell zivatar kialakulására számítani a déli óráktól.    Helyenként heves zivatar is előfordulhat nagyobb méretű jég, erősebb, akár 80-100 kilométer/órás szél, esetleg felhőszakadás kíséretében.A veszélyjelzés szerint Baranya,…

Heves zivatarok miatt adtak ki narancs riasztást az egész megyére

Kisalföld
-
  20.06.03 13:00 Időjárás

A zivatarokat villámlás, erős szél és jégeső is kísérheti.

Figyelmeztetést adtak ki Baranyára

Bama
-
  20.06.03 09:35 Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelzésében azt írta: szerdán a Baja-Tatabánya vonaltól nyugatra többfelé kell zivatar kialakulására számítani a déli óráktól.

Heves zivatarok várhatók ma

OrientPress
-
  20.06.03 08:40 Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez kedden eljuttatott veszélyjelzésében azt írta: szerdán a Baja-Tatabánya vonaltól nyugatra többfelé kell zivatar kialakulására számítani a déli óráktól. Helyenként heves zivatar is előfordulhat nagyobb méretű jég, erősebb, akár 80-100 kilométer/órás szél, esetleg felhőszakadás kíséretében.

Melegszik az idő, de ismét növekszik a zivatarhajlam

KaposPont
-
  20.06.03 05:57 Időjárás

Ma már több lesz felettünk a gomolyfelhő és szórványosan zápor, zivatar is előfordulhat. Az erősebb gócokban felhőszakadás, vagy nagyobb méretű jég is lehet.

Heves zivatarok miatt adtak ki narancssárga figyelmeztetést – ezekben a megyékben legyen óvatos

Debreceni Nap
-
  20.06.02 18:50 Időjárás

Sokfelé heves zivatarok várhatók szerdán. Az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelzésében azt írta: szerdán a Baja-Tatabánya vonaltól nyugatra többfelé kell zivatar kialakulására számítani a déli óráktól. Helyenként heves zivatar is előfordulhat nagyobb méretű jég, erősebb, akár 80-100 kilométer/órás szél, esetleg felhőszakadás…

Már tamáskodva, de közzé tesszük: jégesővel, felhőszakadással, 80-100 km/h-s széllel csap le a vihar az országra

Nyugat
-
  20.06.02 17:42 Időjárás

Kilenc megyére másodfokú, Budapestre és két megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.

Sokfelé heves zivatarok várhatók szerdán

Győr Plusz
-
  20.06.02 17:30 Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat az Mti-hez kedden eljuttatott veszélyjelzésében azt írta: szerdán a Baja-Tatabánya vonaltól nyugatra többfelé kell zivatar kialakulására számítani a déli óráktól. Helyenként heves zivatar is előfordulhat nagyobb méretű jég, erősebb, akár 80-100 kilométer/órás szél, esetleg felhőszakadás kíséretében. A…

Elsőfokú riasztást adott ki zivatarok kialakulása miatt a meteorológiai szolgálat

Katasztrófavédelem
-
  20.06.02 11:37 Időjárás

Elsőfokú, citromsárga riasztást adott ki zivatarok kialakulása miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az érintett területeken elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként megerősödhet a szél, és jégeső is előfordulhat. A riasztások által érintett területeket, járásokat az alábbi hivatkozáson elérhető, folyamatosan frissülő

Kiadták a figyelmeztetést: jég, brutálisan erős szél, felhőszakadás fenyegeti Tolna megyét is

infoVáros
-
  20.06.03 13:12 Időjárás

Helyenként heves zivatar is előfordulhat nagyobb méretű jég, erősebb, akár 80-100 kilométer/órás szél, esetleg felhőszakadás kíséretében.