Zuckerberg szerint nem a Facebook dolga az igazság szabályozása

PCWorld
-
 20.05.29 14:30Infotech

Mark Zuckerberg a Fox televíziónak adott interjújában mondta azt, hogy nem a Facebook dolga eldönteni, igaz-e, amit az emberek online terjesztenek. Ez egyben reakció Donald Trump legújabb ámokfutására - igaz, elég meghunyászkodó.

3 kapcsolódó hír

Ezt Zuckerberg sem hagyta szó nélkül: így reagált a Facebook-vezér Trump legújabb húzására

Blikk
-
 20.05.29 06:50Külföld

A közösségi platformoknak „nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük” mindenben, amit az emberek az interneten kifejtenek – jelentette ki a Facebook elnök-vezérigazgatója a Fox amerikai televíziónak adott interjújában helyi idő szerint csütörtökön.

Konfrontálódtak a közösségi oldalak vezetői

Digitálisan
-
 20.05.29 23:16Gazdaság

A közösségi platformoknak “nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük” mindenben, amit az emberek az interneten kifejtenek – jelentette ki a Facebook elnök-vezérigazgatója a Fox amerikai televíziónak adott interjújában helyi idő szerint csütörtökön. Mark Zuckerberg szerint sem a Facebooknak, sem a Twitternek nem dolga,…

Zuckerberg: a közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük

Magyar Szó
-
 20.05.29 08:11Külföld

A közösségi platformoknak "nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük" mindenben, amit az emberek az interneten kifejtenek - jelentette ki a Facebook elnök-vezérigazgatója a Fox amerikai televíziónak adott interjújában helyi idő szerint csütörtökön.