V. Naszályi Márta: nincs kormányzati segítség, csak elvonás

Demokrata
-
  20.05.29 16:21 Belföld

V. Naszályi Márta szerint Budapest I. kerülete nem kap kormányzati segítséget, csak elvonást.

5 kapcsolódó hír

Közterület hasznosításából fedezné az alapjövedelmet a Budavári Önkormányzat

Napi
-
  20.05.29 19:25 Otthon

Budapest I. kerületét és a Budavári Önkormányzatot is a költségvetés újratervezésére kényszeríti a koronavírusjárvány, amelynek kezeléséhez nem kap kormányzati segítséget, csak elvonást - emelte ki V. Naszályi Márta, a kerület polgármestere pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Koronavírus-járvány: a költségvetés újratervezésére kényszerül az I. kerület

Blikk
-
  20.05.29 16:53 Belföld

I. kerületét és a Budavári Önkormányzatot is a költségvetés újratervezésére kényszeríti a koronavírusjárvány, amelynek kezeléséhez nem kap kormányzati segítséget, csak elvonást - emelte ki V. Naszályi Márta, a kerület polgármestere pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében.

A költségvetés újratervezésére kényszerült az I. kerület

Mandiner
-
  20.05.29 17:16 Belföld

Budapest I. kerületét és a Budavári Önkormányzatot is a költségvetés újratervezésére kényszeríti a koronavírus-járvány – közölte V. Naszályi Márta, a kerület polgármestere pénteken.

Csak az ellenzéki pavilon gagyi, a kormánypárti nem

Hírklikk
-
  20.05.29 18:01 Egészség

Budapest I. kerületét és a Budavári Önkormányzatot is a költségvetés újratervezésére kényszeríti a koronavírus-járvány, amelynek kezeléséhez nem kap kormányzati segítséget, csak elvonást – emelte ki V. Naszályi Márta, a kerület polgármestere pénteken, az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Újra kell tervezni az I. kerület költségvetését az elvonások miatt

Pesti Hírlap
-
  20.05.29 16:27 Vélemény

V. Naszályi Márta budavári polgármester fideszes és kormányzati kritikákra is válaszolt. Budapest I. kerületét és a Budavári Önkormányzatot is a költségvetés újratervezésére kényszeríti a koronavírusjárvány, amelynek kezeléséhez nem kap kormányzati segítséget, csak elvonást – emelte ki V. Naszályi Márta, a kerület polgármestere pénteken az…