Magyar Nemzet: Újabb képviselők távozhatnak a Jobbikból

HírTV
-
 20.05.29 07:03Vélemény

Varga-Damm szerint a Jakab Péter féle vezetés rosszul mérte fel a helyzetet, és azokat kezelték ellenfélként, akik a legtöbbet tették a pártért.

5 kapcsolódó hír

Varga-Damm Andrea: a Jobbikban “elszabadult az elmebaj”

ATV
-
 20.05.30 12:59Belföld

„A Jobbik vezetése nem magyarázza meg a tagságnak, hogy úgy kezdeményezték Sneider Tamás alelnöki pozícióból történő visszahívását, hogy arra semmiféle jogi lehetőségük nem volt” – írja Facebook-oldalán a politikus.

Kiment a mosdóba, majd távozott a Jobbik frakciójából

HVG
-
 20.05.29 14:30Belföld

Varga-Damm Andrea nemrég még elnöknek indult volna, Sneider Tamás pedig egykori pártvezérként gondolta úgy, inkább függetlenként folytatja. Egyesek szerint lehetnek még távozók, de Jakab Péter elnök nem velük, hanem a kormányváltással foglalkozna már.

Nincs vége: most a Jobbikot elhagyó képviselők kaptak ultimátumot

HírHugó
-
 20.05.30 11:38Vélemény

Kőkemény ultimátumot kaptak azok a képviselők, akik kiléptek a Jobbik frakciójából: Nem engedi a Jobbik, hogy közös ellenzéki képviselő-jelöltek legyenek 2022-ben, akik távoznak a parlamenti frakcióból.  – derül ki az ATV körkérdéséből. Szerdán hárman léptek ki a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportjából. Sneider Tamás, a párt volt…

Nyílt háború kezdődik a Jobbikban?

Ripost
-
 20.05.30 08:33Belföld

Az elmúlt héten három képviselő hagyta el a Jobbik parlamenti frakcióját: Varga-Damm Andrea, Sneider Tamás és Farkas Gergely, akik bejelentésük szerint független képviselőként folytatják.

Jobbik-frakció: kiment a mosdóba és már nem jött vissza

Hírklikk
-
 20.05.29 13:30Belföld

Ahogy a Hírklikk is beszámolt róla, Sneider Tamás volt pártelnök és Farkas Gergely távozott a frakcióból, Varga-Damm Andrea pedig – aki függetlenként folytatja munkáját – ultimátumot intézett a pártvezetéshez és távozásra szólította fel Jakab Péter elnököt. Korábban a Jobbik képviselőcsoport elnöksége azt közölte vele, hogy adnak neki „egy…