Köszönöm a bizalmat, Magyarország - Orbán Viktor a Facebookon emlékezett meg arról, hogy ma 1…

ATV
-
 20.05.29 07:37Belföld

A miniszterelnök közösségi oldalán megosztott egy videót is, amelyben felidézi az elmúlt 10 év legfontosabb pillanatait.

5 kapcsolódó hír

Szívrohamon esett át Brian May, a Queen gitárosa

Napidoktor
-
 20.05.28 09:05Egészség

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a világhírű Queen együttes gitárosa. “Sokkoló volt ezt megélni. Azt hittem, egészséges fickó vagyok. Negyven percen át éreztem nagy fájdalmat a mellkasomban, a karjaimban és erősen izzadtam. A csodálatos orvosom személyesen szállított be a kórházba” – idézte fel Brian May abban a…

Orbán Viktor zseniális videót rakott ki: régen látott felvételekkel indította a reggelt

Blikk
-
 20.05.29 07:32Belföld

Orbán Viktor egy egészen zseniális videóval indította a péntek reggelt: a tíz éve tartó bizalmat köszöni meg egy válogatásvideóval, ami összefoglalja az elmúlt néhány évet.

Infarktusa volt a Queen együttes gitárosának, Brian May-nek

Delina
-
 20.05.28 13:27Bulvár

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a Queen együttes gitárosa. A 72 éves zenész hétfőn, közösségi oldalán osztott meg egy videót, és beszélt a történtekről.

Orbán pörgős videóban emlékezik vissza elmúlt tíz évére

Szegeder
-
 20.05.29 09:45Színes

Ma tíz éve, hogy megalakult a második Orbán-kormány, erről a miniszterelnök saját Facebook-oldalán is megosztott egy négyperces videót. Ebben az évtized legikonikusabb pillanatai láthatók (az mondjuk hiányzik, amikor kitépi a táblát Hadházy Ákos kezéből), úgymint vörösiszapkatasztrófa, Suzukizás a gyárban, sok-sok szalag – köztük az ELI-é…

Így ünnepelteti magát Orbán Viktor

Hírklikk
-
 20.05.29 10:29Belföld

A miniszterelnök közösségi oldalán megosztott egy videót, amelyben felidézi az elmúlt tíz év legfontosabb pillanatait. Közben Keresztes Ildikó énekel az igazmondásról.