A szakképzésben is jelentős változások lesznek június másodikától

SzakmaPortál
-
 20.05.28 05:05Karrier

Jelentős változások lesznek a szakképzésben június másodikától, ugyanis az intézmények vezetői döntenek arról, hogy hogyan folytatják az oktatást – közölte az MTI-vel Schanda Tamás. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára kifejtette: a szakképzésben különösen fontos a gyakorlati tudás…

5 kapcsolódó hír

Kiderült, milyenek lesznek ősztől a technikumok

Infostart
-
 20.05.27 10:26Belföld

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium elképzelése szerint az érettségihez szükséges közismereti tárgyakban ugyanazt tanulják majd, mint a gimnáziumokban. A változás 34 ezer diákot érint ősztől. Minden szakmát tanuló havi ösztöndíjat is kap.

MÁV: Járványügyi menetrend jön

RTL Klub
-
 20.05.27 18:42Bulvár

34 vasúti mellékvonalon állíthatja le a vonatok többségét a MÁV június 6-ától. Ezt egy vasúti szakportál, a regionalbahn.hu írta meg. A lap szerint 20 mellékvonalon csak napi egy vonat indul majd irányonként. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium és a MÁV az RTL Híradó megkeresésére csak annyit árult el, hogy ideiglenes járványügyi…

Akár 55 százalékos béremelkedésre is kaphatnak a szakképzésben dolgozó tanárok

Behír
-
 20.05.26 15:01Belföld

A gazdaságvédelmi intézkedések részeként a kormány újabb lépést tett a szakképzés megerősítéséért. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium tájékoztatása szerint a szakképzés rugalmasabb lesz, júliustól emelkedik a szakképzésben dolgozó pedagógusok bére.

A szakképzésben is jelentős változások lesznek június másodikától

KamaraOnline
-
 20.05.28 05:31Karrier

Jelentős változások lesznek a szakképzésben június másodikától, ugyanis az intézmények vezetői döntenek arról, hogy hogyan folytatják az oktatást – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára.