Karantén nélkül is lehet Horvátországba utazni!

Utazómajom
-
  20.05.25 18:38 Utazás

Az első vendégek már felkeresték a Plitvicei-tavak Nemzeti Parkot és a dubrovniki városfalat. A kiváló horvátországi járványügyi helyzetnek köszönhetően a határok lassan, de biztosan megnyílnak azon turisták előtt, akik Horvátországban szeretnék eltölteni nyaralásukat. Az országba mindazok beutazhatnak, akiknek ingatlanjuk vagy hajójuk van…

3 kapcsolódó hír

Több ezer vendéget veszített idén a Hortobágyi Nemzeti Park

ATV
-
  20.05.26 05:10 Belföld

A járvány miatti korlátozások enyhítésének köszönhetően újra látogatható a Hortobágyi Nemzeti Park több szabadtéri látványossága. A munkatársak két hónapot töltöttek turisták nélkül. A kényszerpihenőt arra használták, hogy amit lehetett, rendbe tettek. A látványosságok egyelőre korlátozásokkal látogathatók.

Erdővel szegélyezett völgyben terül el a világhírű Plitvicei-tavak Nemzeti Park

Duol
-
  20.05.25 12:00 Megyei

A Plitvicei-tavak Nemzeti Park, Horvátország világszerte ismert természeti látványossága 1979 óta a világörökség része. A csodálatos tórendszer minden évszakban más arcát mutatja, és mindig különleges élményt nyújt.

Így készül Horvátország a turisták fogadására

Turizmus.com
-
  20.05.25 08:29 Utazás

Horvátországnak érdeke, hogy újraindítsa a turizmust, de az is érdeke, hogy akik idejönnek, egészségesek maradjanak - mondta Davor Bozinovic belügyminiszter. Közben az első vendégek már felkeresték a Plitvicei-tavak Nemzeti Parkot és a dubrovniki városfalat.