Elmarad a doktoravató ünnepség a Debreceni Egyetemen

Lokál
-
  20.05.25 13:10 Belföld

A járványügyi helyzet miatt a diplomaosztókhoz hasonlóan elmarad a június 6-ára tervezett nyári doktoravató ünnepség is a Debreceni Egyetemen (DE)

11 kapcsolódó hír

Elmarad a doktoravató ünnepség a Debreceni Egyetemen

SzakmaPortál
-
  20.05.26 11:36 Karrier

A járványügyi helyzet miatt a diplomaosztókhoz hasonlóan elmarad a június 6-ára tervezett nyári doktoravató ünnepség is a Debreceni Egyetemen (DE) – közölte az intézmény sajtóirodája az MTI-vel hétfőn, jelezve, hogy a tudományos fokozatot igazoló oklevelet az érintettek előre egyeztetett időpontban, vagy az őszi ünnepségen is átvehetik. Mivel a…

A koronavírus-járvány miatt elmarad a doktoravató ünnepség is a Debreceni Egyetemen

Blikk
-
  20.05.25 13:27 Belföld

A járványügyi helyzet miatt a diplomaosztókhoz hasonlóan elmarad a június 6-ára tervezett nyári doktoravató ünnepség is a Debreceni Egyetemen (DE) - közölte az intézmény sajtóirodája az MTI-vel hétfőn, jelezve, hogy a tudományos fokozatot igazoló oklevelet az érintettek előre egyeztetett időpontban, vagy az őszi ünnepségen is átvehetik.

Elmarad a doktoravató ünnepség a Debreceni Egyetemen

Eduline
-
  20.05.25 14:54 Karrier

A járványügyi helyzet miatt a diplomaosztókhoz hasonlóan elmarad a június 6-ára tervezett nyári doktoravató ünnepség is a Debreceni Egyetemen (DE) - közölte az intézmény sajtóirodája az MTI-vel hétfőn.

Elmarad a doktoravató ünnepség a Debreceni Egyetemen

hirado.hu
-
  20.05.25 13:41 Belföld

A diplomaosztókhoz hasonlóan.

Elmarad a nyári doktoravató ünnepség az egyetemen

Haon
-
  20.05.25 12:43 Belföld

A tudományos fokozatot igazoló oklevelet az érintettek előre egyeztetett időpontban, vagy az őszi ünnepségen is átvehetik.

Elmarad a doktoravató ünnepség a Debreceni Egyetemen

ma.hu
-
  20.05.25 13:31 Belföld

A járványügyi helyzet miatt.

Elmarad a doktoravató ünnepség Debrecenben

PharmaOnline
-
  20.05.25 13:24 Gazdaság

A diplomaosztókhoz hasonlóan elmarad a június 6-ára tervezett nyári doktoravató ünnepség is a Debreceni Egyetemen, az okleveleket az érintettek előre egyeztetett időpontban, vagy az őszi ünnepségen is átvehetik.

Elmarad a doktoravató ünnepség Debrecenben

MedicalOnline
-
  20.05.25 13:20 Egészség

A járványügyi helyzet miatt a diplomaosztókhoz hasonlóan elmarad a június 6-ára tervezett nyári doktoravató ünnepség is a Debreceni Egyetemen.

Elmarad a Debrecen Egyetem nyári doktoravatója

Dehir
-
  20.05.25 12:28 Megyei

Debrecen - A tudományos fokozatot igazoló oklevelet az érintettek előre egyeztetett időpontban, vagy az őszi ünnepségen is átvehetik.

Elmarad a doktoravató ünnepség a Debreceni Egyetemen

Debreceni Nap
-
  20.05.25 11:15 Megyei

A járványügyi helyzet miatt a diplomaosztókhoz hasonlóan elmarad a június 6-ára tervezett nyári doktoravató ünnepség is a Debreceni Egyetemen – közölte az intézmény sajtóirodája hétfőn, jelezve, hogy a tudományos fokozatot igazoló oklevelet az érintettek előre egyeztetett időpontban, vagy az őszi ünnepségen is átvehetik. Mivel a járvány miatt…

Ez a magyar egyetem döntött: nem lesz doktoravató ünnepség

Hírklikk
-
  20.05.26 04:30 Belföld

A járványügyi helyzet miatt – a diplomaosztókhoz hasonlóan – elmarad a június 6-ára tervezett nyári doktoravató ünnepség is a Debreceni Egyetemen (DE) – közölte az intézmény sajtóirodája az MTI-vel hétfőn, jelezve, hogy a tudományos fokozatot igazoló oklevelet az érintettek előre egyeztetett időpontban, vagy az őszi ünnepségen is…