Peking: El kell kerülni egy újabb hidegháborút

Neokohn
-
  20.05.24 17:55 Külföld

Vang Ji éves sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy az együttműködésen mindkét ország nyer, a konfrontáción viszont veszít.

8 kapcsolódó hír

Kína szerint Amerikában összeesküvés-elméleteket terjesztenek

Demokrata
-
  20.05.24 14:43 Külföld

Kínának és az Egyesült Államoknak el kell kerülnie egy újabb hidegháborút - jelentette ki Vang Ji kínai külügyminiszter.

Kínai külügyminiszter: álmodoznak azok, akik kártérítést várnak Kínától a járvány miatt

Napi
-
  20.05.24 15:38 Külföld

Kínának és az Egyesült Államoknak el kell kerülnie egy újabb hidegháborút - jelentette ki az MTI szerint Vang Ji kínai külügyminiszter vasárnap tartott éves sajtótájékoztatóján, hangsúlyozva, hogy az együttműködésen mindkét ország nyer, a konfrontáción viszont veszít.

Megvan, mikor indulnak a kínaiak a Marsra

24.hu
-
  20.05.25 13:04 Tudomány

Kína kiemelten kezeli az űrkutatás fejlesztését, hogy Oroszországhoz és az Egyesült Államokhoz felzárkózva az űrhatalmak közé kerüljön 2030-ra.

Kína szerint Amerika „egy új hidegháború szélére” tolja a két ország kapcsolatát

444.hu
-
  20.05.24 16:24 Külföld

Vang Ji külügyminiszter szerint egyes amerikai politikusok „hazugságokat” és „összeesküvés-elméleteket” terjesztenek a világjárvánnyal kapcsolatos kínai lépéseket illetően, és „miközben a koronavírus még továbbra is jelen van, egy politikai vírus is terjed az USA-ban, minden lehetőséget kihasználva arra, hogy támadja és becsmérelje Kínát”.

Kína elítélte az amerikai „összeesküvés-elméleteket”

Magyar Nemzet
-
  20.05.24 21:52 Külföld

A külügyminiszter elítélte az amerikai „összeesküvés-elméleteket”.

Kínai külügyminiszter: Pekingnek és Washingtonnak el kell kerülnie egy újabb hidegháborút

Debreceni Nap
-
  20.05.24 20:25 Külföld

Kínának és az Egyesült Államoknak el kell kerülnie egy újabb hidegháborút – jelentette ki Vang Ji kínai külügyminiszter vasárnap tartott éves sajtótájékoztatóján, hangsúlyozva, hogy az együttműködésen mindkét ország nyer, a konfrontáción viszont veszít. A miniszter ugyanakkor élesen bírálta az Egyesült Államokat, mondván egyes amerikai…

Pekingnek és Washingtonnak el kell kerülnie egy újabb hidegháborút

Komló Média
-
  20.05.25 11:28 Külföld

Kínának és az Egyesült Államoknak el kell kerülnie egy újabb hidegháborút - jelentette ki Vang Ji kínai külügyminiszter vasárnap tartott ...

Pekingnek és Washingtonnak el kell kerülnie egy újabb hidegháborút

Felvidék.ma
-
  20.05.24 16:13 Külföld

Kínának és az Amerikai Egyesült Államoknak el kell kerülnie egy újabb hidegháborút – jelentette ki Vang Ji kínai külügyminiszter vasárnap tartott éves sajtótájékoztatóján, hangsúlyozva, hogy az együttműködésen mindkét ország nyer, a konfrontáción viszont veszít. A miniszter ugyanakkor élesen bírálta az Egyesült Államokat, mondván, hogy…