Sigér duplájával fordított a Ferencváros a Debrecen ellen

Magyar Hírlap
-
  20.05.23 18:36 Sport

A magyar futballidény 70 napos kényszerszünet után indult újra

7 kapcsolódó hír

293 nap után rendezik meg az Ftc–Debrecen meccset

Blikk
-
  20.05.23 13:42 Foci

Közel egy év után, 293 nap elteltével játsszák le a labdarúgó-NB I első fordulójából elhalasztott Ferencváros–Debrecen találkozót ma délután (M4 Sport, 15.55)! A párosítás ugyan maradt, a meccs azonban merőben más keretek között kerül megrendezésre, hiszen a világ hatalmasat fordult az augusztus 4. óta eltelt időszakban.

NB I: Pintér Csaba vezeti a Ferencváros–Debrecen meccset

NSO
-
  20.05.22 16:36 Foci

A Magyar Labdarúgó-szövetség kijelölte az NB I 1. fordulójából elhalasztott Ferencváros–Debreceni VSC mérkőzés játékvezetőjét: a találkozót Pintér Csaba vezeti.

Bódi remek góllal nyitott, Sigér kettővel válaszolt

NSO
-
  20.05.23 16:50 Foci

A bajnokság első fordulójából elhalasztott Ferencváros–Debrecen mérkőzéssel, 70 nap után indult újra szombaton a járványhelyzet miatt félbeszakított labdarúgó NB I. Gólokban sem volt hiány: Bódi Ádám szép góllal nyitott, ám Sigér Dávid két remekbe szabott találattal válaszolt, így a félidőben 2–1 az állás a zöld-fehérek javára.

Nem bírt egymással az MTK és a Honvéd

Debreceni Nap
-
  20.05.23 22:19 Sport

A másodosztályból feljutott MTK gól nélküli döntetlent játszott a vendég Budapest Honvéddal a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első, szombati felvonásán. A visszavágót kedden rendezik a Puskás Arénában. Magyar Kupa, elődöntő, 1. mérkőzés: MTK Budapest (NB II)-Budapest Honvéd 0-0 —————————————– Új Hidegkuti Nándor…

Szigorú szabályok, Hajdú B. István a pályára sem teheti be a lábát

Ripost
-
  20.05.23 08:00 Sport

Nem először közvetít zárt kapus labdarúgó mérkőzést Hajdú B. István, de a szombati Ferencváros-Debrecen meccs egyedi és különleges lesz. A koronavírus-járvány miatt számos új szabályt kell betartania a riporternek, és a Ripostnak elmondta, bízik benne, hogy a csend miatt nem beszéli túl a mérkőzést.

Rebrov elmondta, mi jelenthet előnyt a Fradinak; Boris az MTK-játékosról: "Szerintem eddig csak Playstationön játszott …

Csakfoci
-
  20.05.23 07:33 Foci

Az NB I első fordulójából elhalasztott Fradi-Debrecen párharccal, és két Magyar Kupa-elődöntővel indul újra a foci szombaton hazánkban. Honlapunk ezúttal is összeszedte, hogyan várják a találkozókat a vezetőedzők.

Ma újraindul az NB I, jön az első tétmeccs a Puskás Arénában

Origo
-
  20.05.23 06:33 Foci

Fradi-Debrecen elmaradt rangadóval és két Magyar Kupa elődöntővel indul újra a fociélet Magyarországon.