Strandjárőröket vetnek be a Balatonon

Infostart
-
  20.05.24 05:42 Belföld

Új szabályokat kell megszokni a tóparton is: maszkot nem kell ugyan viselni, de ha nem tartjuk be a járványügyi szabályokat, a házirend megsértése miatt akár ki is tilthatnak minket a strandról.

7 kapcsolódó hír

Strandjárőrök korzóznak a Balaton partján

Indirekt
-
  20.05.23 08:24 Belföld

Más lesz ez a nyár, mint a többi: rendőrök ellenőrzik a fürdőzőket a parton, betartják-e a másfél méteres távolságot. Siófokon egyenpólós strandjárőrök razziáznak majd a parton, Balatonfüreden pedig a biztonsági őrök és a vízimentők figyelmeztetnek a másfél méteres távolság betartatására a parton, de akár a vízben is.

Strandjárőr van, plexi választófal (még) nincs – 2020 balatoni nyár

Városi Kurír
-
  20.05.23 09:55 Belföld

Ez a nyár emlékezetes lesz, az tuti! A sör-lángos kombóhoz idén hozzátartozik a strandjárőr látványa a Balatonnál is. Ugyan plexifallal nem választanak el minket a mellettünk napfürdőzőtől, de az előírt távolságot mindenkinek ajánlatos betartani. A szemmértékét ne hagyja otthon! Siófokon egyenpólós strandjárőrök razziáznak majd a parton,…

Strandjárőrök razziáznak a Balatonon a koronavírus miatt

Ripost
-
  20.05.23 06:40 Belföld

„Jó napot kívánok, kérem, a járványveszély miatt vigye arrébb 1 méter 20 centivel a törölközőjét!” – mondja majd egy egyenruhás strandjárőr a siófoki Balaton-parton...

Strandjárőrök ellenőrizhetik a védőtávolságot a Balatonon

hírbalaton
-
  20.05.23 05:14 Belföld

A koronavírus mindent megváltoztatott! Bár a Balatonon nem lesznek plexifalak a strandolók között, és távolságtartó köröket sem rajzolnak, mégis a biztonság lesz az első: strandjárőrök razziáznak majd a partokon, aki elzavar, ha túl közel rakjuk le egymáshoz a törölközőket. Maszkot ugyan nem kell viselni a vízparton, de ha nem tartjuk be a…

Így készülnek a Balatonnál a nyárra a hotelek és a strandok

Origo
-
  20.05.24 06:29 Belföld

Az emberek a biztonságos magyarországi nyaralást fogják választani, mindenki erre számít. Balatoni összeállításunk.

Ez a nyár más lesz – Strandjárőröket vetnek be a Balatonon

BorsOnline
-
  20.05.23 05:10 Egészség

„Jó napot kívánok, kérem, a járványveszély miatt vigye arrébb 1 méter 20 centivel a törölközőjét!” – mondja majd egy egyenruhás strandjárőr a siófoki Balaton-parton. És ez nem vicc, hanem a valóság! Ilyen lesz idén a nyár, még a strandolás is megváltozik a Balatonon.

Ilyen lesz nyáron a Balatonnál: ha túl közel rakjuk egymásoz a törölközőinket, akár ki is tilthatnak minket a strandról?

Blikk
-
  20.05.23 10:20 Belföld

Sok mindenben nem lehetünk biztosak, abban azonban igen, hogy a koronavírus-járvány mindent megváltoztatott, legfőképp az idei nyarat. Bár a Balatonon nem lesznek plexifalak a strandolók között, és távolságtartó köröket sem rajzolnak, mégis a biztonság lesz az első, kiderült: strandjárőrök razziáznak majd a partokon.