Felléptek a balatoni önkormányzatok, így mégsem adja el az állam a kikötőket

168 Óra Online
-
  20.05.23 12:50 Belföld

A korábbi tervekkel ellentétben mégsem adja el a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart Zrt.) a balatonkenesei, a csopaki, a balatonudvari és a balatonakali kikötőjét – írta csütörtök esti Facebook-posztjában Kontrát Károly. A posztot a Népszava szúrta ki.

6 kapcsolódó hír

Megtorpedózták a balatoni kikötők eladását

24.hu
-
  20.05.23 07:25 Belföld

A korábbi tervekkel ellentétben mégsem értékesíti a Balatoni Hajózási Zrt. a balatonkenesei, a csopaki, a balatonudvari és a balatonakali kikötőjét.

Megmenekült négy balatoni kikötő

Napi
-
  20.05.23 20:43 Otthon

A két héttel korábbi tervekkel ellentétben nem adja el a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) a balatonkenesei, a csopaki, a balatonudvari és a balatonakali kikötőjét - írta a fideszes képviselő Kontrát Károly Facebook-posztjára hivatkozva a Népszava.

Balatoni kikötők - Megkegyelmeztek, csak a járatokat törlik, sétálni lehet

Balatontipp
-
  20.05.23 00:49 Utazás

Bár a közgyűlési döntés megszületett, mégsem adják el a Bahart átalakítása kapcsán értékesítésre kijelölt négy települési kikötőt, tudatta a nyilvánossággal az érintett települések országgyűlési képviselője.

Eldőlt: ingyen kapják meg a kikötőket a települések

Sonline
-
  20.05.23 11:18 Belföld

Egyezség született miután a Balatoni Szövetség levélben fordult a Magyar Turisztikai Ügynökséghez (MTÜ) a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) átszervezése kapcsán.

Mégsem kerülnek NER-oligarchákhoz a balatoni kikötők – egyelőre

Hírklikk
-
  20.05.23 10:25 Belföld

Két hete fogadták el a Bahart reorganizációs tervét, de máris eltérnek ettől: nem értékesítik a négy kijelölt Bahart-létesítményt, hanem inkább átadják a településeknek.

Mégsem adják el a balatoni kikötőket

Népszava
-
  20.05.23 06:00 Belföld

Két hete fogadták el a Bahart reorganizációs tervét, de máris eltérnek ettől: nem értékesítik a négy kijelölt Bahart-létesítményt, hanem inkább átadják a településeknek.