Biciklis rendőrök segítik a kerékpárosokat a Nagykörúton

HírTV
-
  20.05.23 17:08 Vélemény

Véglegesen megmaradhatnak a körúton a biciklisávok-vallotta be a főpolgármester-helyettes.

5 kapcsolódó hír

Kerékpáros rendőrök segítik a nagykörúton kijelölt biciklisávon kerekezőket

Flowcycle
-
  20.05.24 10:27 Belföld

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a biciklisek védelme érdekében elrendelt akció során kerékpáros járőrökkel segíti a járműforgalmat.

A rendőrök is biciklizni fognak

Napi
-
  20.05.22 22:26 Belföld

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a jövőben négy kerékpáros járőrrel segíti a Nagykörúton kialakított kerékpársávon a kerékpárosok balesetmentes közlekedését.

A BRFK kerékpáros járőrei segítik a nagykörúti bicikliseket

Propeller
-
  20.05.23 17:43 Belföld

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a biciklisek védelme érdekében elrendelt akció során kerékpáros járőrökkel segíti a járműforgalmat – írja a police.hu. A korábban kialakított biciklisávok után a Nagykörúton is kijelöltek egy sávot, amit a kerékpárosok használhatnak. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kerékpáros járőrei –…

Kerékpáros rendőrök segítik a Nagykörúton kijelölt biciklisávon kerekezőket

Police
-
  20.05.23 16:06 Baleset-bűnügy

Kerékpáros rendőrök segítik a Nagykörúton kijelölt biciklisávon kerekezőket Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 05. 23., szo - 16:06 A Budapesti Rendőr-főkapitányság a biciklisek védelme érdekében elrendelt akció során kerékpáros járőrökkel segíti a járműforgalmat.

Biciklis rendőrök védik az új fővárosi kerékpársávokon közlekedőket

Pesti Hírlap
-
  20.05.23 16:40 Vélemény

A rendőrség a balesetek megelőzésében segít reggel és este 8 között Budapesten. A BRFK a biciklisek védelmében kerékpáros járőrökkel segíti a forgalmat, erről közölt videót a rendőrség oldala. A rendőrség reggel 8-tól este 8-ig teszi a dolgát a kerékpáros sávoknál, segíti a bicikliseket a balesetek megelőzésében.