Pintér Sándor államosíthatja a háziorvosi ellátást a MedicalOnline szerint

Szeretlek Magyarország
-
  20.05.24 10:24 Belföld

A szakértők szerint ez egyszerre idézi a két világháború közötti és a Kádár-rendszer időszakának gyakorlatát. A kormány nagyobb hatékonyságot várhat az intézkedéstől.

17 kapcsolódó hír

MedicalOnline: Pintér államosítaná a háziorvosi ellátást

ATV
-
  20.05.24 10:30 Belföld

A portál több egymástól független forrásra hivatkozva azt írja: a miniszter többek között azzal indokolta ennek szükségességét, hogy a Covid-19-járvány alatt nem voltak vezényelhetők az orvosok.

Egészségügy koronavírus után: Pintér Sándor államosításban gondolkodik

Portfolio
-
  20.05.23 22:53 Gazdaság

Mennyiért vállalnák havonta a háziorvosok a betegek ellátását? – tette fel a kérdést a Medical Online információi szerint Pintér Sándor belügyminiszter az alapellátókat képviselő szervezeteknek.

Katarktikus átalakításra készülnek Orbánék, forronghat az egészségügy?

Napi
-
  20.05.24 11:57 Belföld

A háziorvosi ellátás államosítását készítheti elő Pintér Sándor belügyminiszter. A lépést többek között azzal indokolta, hogy az alapellátásban résztvevő orvosok a Covid-19 járványa alatt nem vezényelhetők - derül ki a Medicalonline összefoglalójából.

Egészségügy: egyszerre tér vissza a Kádár- és a Horthy-rendszer?

Propeller
-
  20.05.24 10:26 Belföld

Mennyiért vállalnák havonta a háziorvosok a betegek ellátását? – tette fel a kérdést lapunk információi szerint Pintér Sándor belügyminiszter az alapellátókat képviselő szervezeteknek. A Covid-19 járvány alatt nem voltak vezényelhetőek az alapellátó orvosok – ezzel indokolta az egészségügy rendbetételével legújabban megbízott…

Pintér Sándor államosítaná a háziorvosi ellátást, menekülhetnek az orvosok a körzetekből

Startlap
-
  20.05.24 18:12 [N/A]

Az ötletről eddig megismert információk szerint a belügyminiszter egy ahhoz hasonló rendszert alakítana ki az alapellátásban, amilyen a Kádár-korszakban volt. Esti hírösszefoglaló.

Alapellátás: Pintér Sándor államosításban gondolkodik

MedicalOnline
-
  20.05.23 18:12 Gazdaság

Mennyiért vállalnák havonta a háziorvosok a betegek ellátását? – tette fel a kérdést lapunk információi szerint Pintér Sándor belügyminiszter az alapellátókat képviselő szervezeteknek.

Államosíthatja a háziorvosi ellátást Pintér Sándor

HVG
-
  20.05.24 08:50 Belföld

A két világháború közötti felállást kombinálná a Kádár-éra rendszerével az alapellátásban a belügyminiszter a MedicalOnline szerint.

Privatizálják a háziorvosi alapellátást?

Veszprém Kukac
-
  20.05.24 16:55 Megyei

Úgy tűnik, hogy az egészségügynek már nem elkötelezett pártpolitikusokkal, hanem rendőrökkel és katonákkal kell majd megvívnia azokat a csatákat, amelyek kimenetele végül egy jobb ellátórendszer kialakítását, és ezáltal a betegek jobbulását szolgálhatja – írja a medical online.hu. Mennyiért vállalnák havonta a háziorvosok a betegek ellátását? –…

Államosítaná a háziorvosi ellátást Pintér, a 65 év feletti háziorvosok várhatóan azonnal hátrahagynák körzeteiket

Mérce
-
  20.05.24 11:00 Vélemény

Az átszervezést valószínűleg az indokolja, hogy a járvány során nem voltak vezényelhetőek a háziorvosok - akik közül viszont sokan éppen a központi irányítás hiánya miatt választották ezt a hivatást.

Pintér államosítaná a háziorvosi ellátást

Hírklikk
-
  20.05.24 15:15 Belföld

A Medical Online című lap több, egymástól független forrásra hivatkozva, azt írja, hogy a miniszter többek között azzal indokolta ennek szükségességét, hogy a Covid-19-járvány alatt nem voltak vezényelhetők az orvosok. Ismeretes, hogy Pintért a közelmúltban bízta meg az egészségügy rendbetételével Orbán Viktor miniszterelnök.

Pintér Sándor államosítaná a háziorvosi ellátást

röviden.hu
-
  20.05.24 16:15 Belföld

A MedicalOnline több független forrásból is úgy értesült, hogy Pintér Sándor belügyminiszter arról érdeklődik az alapellátókat képviselő szervezeteknél: „mennyiért vállalnák havonta a háziorvosok a betegek ellátását”. Az orvosi lap szerint az egészségügy rendbetételével a közelmúltban megbízott Pintér azért fontolgatja a háziorvosi praxisok állami

Kásler utasít: állami kórház nem szerződhet magáncéggel

Magyar Hang
-
  20.05.24 15:12 Belföld

A háziorvosi ellátás körül is nő a homály: egy szaklap szerint Pintér Sándor „államosításban” gondolkodhat, de az orvosi kamara szerint ilyen ötlet nem került szóba a velük folytatott megbeszéléseken.

Medical Online: Pintér a háziorvosi praxisok államosításában gondolkozik

Index
-
  20.05.24 14:08 Belföld

A belügyminiszter azt kérdezte az alapellátó orvosokat képviselő szervezetektől, hogy mennyiért vállalnák havonta a háziorvosi ellátást.

Pintér Sándor államosítaná a háziorvosi ellátást?

Magyar Narancs
-
  20.05.24 12:40 Vélemény

A két világháború között is a Belügyminisztérium irányítása alatt működött az egészségügy.

A háziorvosi praxisok államosításában gondolkodhat Pintér Sándor

Pécs Aktuál
-
  20.05.24 13:29 Egészség

Mennyiért vállalnák havonta a háziorvosok a betegek ellátását? – tette fel a kérdést a lap információi szerint Pintér Sándor belügyminiszter az alapellátókat képviselő szervezeteknek. A Covid-19 járvány alatt nem voltak vezényelhetőek az alapellátó orvosok – ezzel indokolta az egészségügy rendbetételével legújabban…

Pintér Sándor államosíthatja a háziorvosi praxisokat

Debreceni Nap
-
  20.05.24 10:45 Belföld

A Medical Online szerint Pintér Sándor belügyminiszter azt kérdezte az alapellátókat képviselő szervezetektől, hogy “mennyiért vállalnák havonta a háziorvosok a betegek ellátását”. A Covid-19 járvány alatt nem voltak vezényelhetőek az alapellátó orvosok – ezzel indokolta az Orbán Viktor által az egészségügy rendbetételével legújabban…

Pintér államosítaná a háziorvosokat – hogy rendelkezzen felettük

Pesti Hírlap
-
  20.05.24 09:25 Vélemény

A Covid–19 járvány alatt nem voltak vezényelhetőek az alapellátó orvosok – ezzel indokolta az egészségügy rendbetételével legújabban megbízott kormánytag, Pintér Sándor belügyminiszter, hogy miért lenne üdvös államosítani a háziorvosi ellátást – értesült több, független forrásból a MedicalOnline. A portál szerint a kormány immár az…