Kigyulladt egy családi ház teteje a Zselic utcában

Ittlakunk
-
  20.05.23 08:42 Budapest 16. ker

Szombat reggel: egy kétszintes, száz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete ég teljes egészében a Zselic utcában.A három lakó időben elhagyta az épületet. A helyszínre nagy erőkkel kiérkezett fővárosi hivatásos tűzoltók három vízsugárral kezdték oltani a lángokat. A ház pincéjéből két gázpalackot hoztak ki.Fél kilencre a tűzoltók öt vízsugárral

6 kapcsolódó hír

Kigyulladt ötszáz bála Demjénben, lezárták az utat

Heol
-
  20.05.22 12:54 Baleset-bűnügy

Több mint ötszáz bála kapott lángra Demjénben, a Kerecsend felé vezető utat lezárták.

Tűz ütött ki egy nyírbátori családi ház egyik helyiségében

Tűz ütött ki egy körülbelül ötven négyzetméter alapterületű családi ház egyik helyiségében szombat délben a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírbátor Gyöngyvirág utcájában. A tűzhöz a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik egy vízsugárral rövid időn belül eloltották a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

Webkameránkon a demjéni tűz

Időkép
-
  20.05.23 10:31 Baleset-bűnügy

Több mint 500 bála kapott lángra pénteken Demjén közelében, a tüzet még szombat hajnalra sem sikerült teljesen megfékezni.

Ötszáz bála kapott lángra Demjénben, egy munkagép is kigyulladt

Egri Ügyek
-
  20.05.22 12:41 Baleset-bűnügy

A nagy füst miatt egy útszakaszt le kellett zárni.

Kigyulladt egy pecsenyesütő Debrecenben

Debreceni Nap
-
  20.05.23 05:49 Baleset-bűnügy

Kora délután Debrecenben, a Vágóhíd utcán lángra kapott egy pecsenyesütő. A debreceni hivatásos tűzoltók vízsugárral avatkoztak be és négy gázpalackot távolítottak el a helyiségből.

Ötszáz bála ég Demjén településen

Mintegy ötszáz bála kapott lángra Demjén településen, az Albertmajorban. A tűzben egy munkagép is kiégett. Az egri hivatásos tűzoltók egy vízsugárral kezdték oltani a lángokat. Mivel a nagy füst zavarhatja a közlekedő járművek forgalmát, az érintett útszakasz lezárására kell számítani.