4 szuper program, amit kiélvezhetsz a kijárási korlátozás feloldása utáni első hétvégén Budapesten…

Joy
-
  20.05.22 20:21 Életmód

Hétfőtől hivatalosan feloldották Budapesten is a kijárási korlátozást, így egyre többen vágynak ki lakásuk biztonságából. Megnéztük, mit lehet csinálni Budapesten és környékén!

5 kapcsolódó hír

Tiltakoznak a bulinegyed vendéglátósai a friss kerületi korlátozás miatt, amely szerint este 10-kor kell zárniuk

168 Óra Online
-
  20.05.23 13:07 Belföld

Bár a kijárási korlátozások budapesti feloldása után a fővárosi vendéglátóhelyek teraszai fogadhatnak vendéget, nem tért vissza a teljes szabadság – többek között erre figyelmeztet közleményében az Erzsébetvárosi önkormányzat.

Elárasztották az emberek a Római-partot

Infostart
-
  20.05.23 14:59 Belföld

Ez az első hétvége, amikor a budapesti vendéglátóhelyek teraszaikon fogadhatnak már vendégeket.

10 órakor be kell zárni a teraszokat Erzsébetvárosban

Óbuda Most
-
  20.05.23 14:46 Belföld

Újraindult az élet Budapesten a vendéglátóhelyeken, de az üzemeltetők kizárólag engedéllyel nyithatják újra a teraszokat. Az érintett önkormányzatok azonban nem győzik az újranyitási kérelmek elbírálását. Az erzsébetvárosi önkormányzat például közleményt adott ki, amelyben jelzi: munkatársai folyamatosan dolgoznak a vendéglátóhelyektől…

A terasz mentheti meg a pesti vendéglátósokat, de partnerek-e ebben az önkormányzatok?

Azonnali
-
  20.05.22 15:04 Vélemény

A kijárási korlátozások feloldása után Budapesten egyelőre csak a vendéglátóhelyek teraszain lehet fogyasztani. De milyen gyorsan kap engedélyt, akinek eddig nem volt terasza, most viszont sürgősen szüksége lenne rá? Utánajártunk.

Shrek, hanyatló home office, kerékpársávok – itt a legfrissebb Pesti Hírlap!

Pesti Hírlap
-
  20.05.21 17:03 Vélemény

Digitális számunkból azt is megtudhatják, milyen esélye van a Bónusz Brigádnak, hogy megmeneküljön. -A cégek döntik el, az alkalmazottnak be kell-e mennie a korlátozások feloldása után -Nagy kérdés, sikerül-e megmenteni a csődben lévő Bónusz Brigádot, utánajártunk -Műhelytitkokat, érdekességeket árult el nekünk Speier Dávid fordító, akinek…