Majorságot épít a Balaton-felvidéki Nemzeti Park a Mura mellett

hírbalaton
-
  20.05.22 13:30 Belföld

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság (BFNPI) 470 millió forintos európai uniós támogatással épít majorságot Letenye határában, a Mura mentén – tájékoztatta a nemzeti park pénteken az MTI-t. A közlemény szerint a Mura mente komplex élőhelyfejlesztésére és gazdálkodási centrum kialakítására elnyert pályázatból megkezdődött az…

6 kapcsolódó hír

A Mura mentén épít majorságot a Balaton-felvidéki Nemzeti Park

Zaol
-
  20.05.23 07:41 Megyei

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság (BFNPI) 470 millió forintos európai uniós támogatással épít majorságot Letenye határában, a Mura mentén – tájékoztatta a nemzeti park pénteken az MTI-t.

Majorságot épít 470 millió forint EU-s támogatással a Balaton-felvidéki Nemzeti Park

A 200 szürkemarha elhelyezésére alkalmas, géptárolókkal is kiegészített állattartó telep mellett 3,5 kilométeres tanösvényt is kialakítanak.

Majorságot épít a Balaton-felvidéki Nemzeti Park a Mura mellett

Kanizsa Újság
-
  20.05.23 06:00 Megyei

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság (BFNPI) 470 millió forintos európai uniós támogatással épít majorságot Letenye határában, a Mura mentén.

Majorságot épít a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Letenye határában

Letenye Média
-
  20.05.22 16:37 Megyei

A legfeljebb 200 szürkemarha elhelyezésére alkalmas, géptárolókkal is kiegészített állattartó telep mellett 3,5 kilométeres tanösvényt is kialakítanak.

Újraindított szakvezetések, megváltozott szabályok a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban

Veol
-
  20.05.22 07:00 Megyei

Körülbelül két hónapig tartottak zárva a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság látogatóhelyei. Megváltozott szabályokkal lassan újraindul az élet, már több szabadtéri látogatóhelyet megnyitottak, és elindították a szakvezetéseket is.