Aki alkoholt iszik, ne vezessen!

Beol
-
  20.05.21 13:03 Baleset-bűnügy

Két férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt a megyében. Egyikük tehergépkocsival, a másik férfi segédmotor-kerékpárral közlekedett. Az ittasság növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát.

4 kapcsolódó hír

Aki alkoholt iszik, ne vezessen!

Police
-
  20.05.21 12:45 Baleset-bűnügy

Aki alkoholt iszik, ne vezessen! Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 21., cs - 12:45 Két férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt Békés megyében. Egyikük tehergépkocsival, a másik férfi segédmotor-kerékpárral közlekedett. Az ittasság növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát.

Ittas vezetőket állított elő ismét a rendőrség

Két férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt Békés megyében. Egyikük tehergépkocsival, a másik férfi segédmotor-kerékpárral közlekedett. Az ittasság növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát. Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. május 20-án, Orosházán és Köröstarcsán. Orosházán, a…

Alkoholfogyasztás után vezettek, a rendőrök intézkedtek

Behír
-
  20.05.21 17:14 Baleset-bűnügy

Két férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt május 20-án Békés megyében. Egyikük tehergépkocsival, a másik férfi segédmotor-kerékpárral közlekedett. Az ittasság növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát.

Iszik és vezet? Bukó a vége!

Dunaújváros
-
  20.05.21 09:50 Baleset-bűnügy

Büntető feljelentést tettek a rendőrök azzal a férfival szemben, aki ittasan közlekedett autójával a Szabadság úton szerdán este. Elő is állították a kapatos sofőrt, értesült a DO.