György László: Kiemelten támogatja a kormány a kutatás, fejlesztés és innováció területén dolgozó…

HírTV
-
  20.04.10 14:31 Vélemény

Munkahelyük megvédése érdekében bértámogatásban részesülnek a kutatási, fejlesztési és innovációs szektor magasan képzett munkavállalói.

4 kapcsolódó hír

Új korszerűsítési pályázat érkezhet távfűtéses lakásoknak

Alternatív Energia
-
  20.04.10 21:19 Gazdaság

Még mindig sok a korszerűtlen távfűtéses lakás Magyarországon, fejlesztésükre ezért új pályázat kiírása várható - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában.

Veszélyhelyzet – a kutatási-fejlesztési területen dolgozó munkavállalók foglalkoztatását is segíti a Gazdaságvédelmi Ak…

Jogászvilág
-
  20.04.11 07:30 Gazdaság

A Gazdaságvédelmi Akcióterv keretében a kutató-fejlesztő területen tevékenykedők továbbfoglalkoztatását is támogatják, ennek részletes szabályaival, a támogatás mértékével, a kérelem benyújtásával és a munkáltatói kötelezettségekkel foglalkozunk cikkünkben.

Bértámogatást kapnak a kutatási, fejlesztési és innovációs szektor munkavállalói

Portfolio
-
  20.04.10 15:10 Gazdaság

Munkahelyük megvédése érdekében bértámogatásban részesülnek a kutatási, fejlesztési és innovációs (kfi-) szektor magasan képzett munkavállalói - nyilatkozta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára pénteken az MTI-nek.

Kiemelt támogatás irányul a kutatás-fejlesztés területére

hirado.hu
-
  20.04.10 14:28 Belföld

Munkahelyük megvédése érdekében bértámogatásban részesülnek a kfi-szektor munkavállalói.