Sportfelszerelésekkel üzletelt, több egyesületet megkárosított

Privát Kopó
-
  20.04.08 11:39 Baleset-bűnügy

Sportfelszerelésekkel üzletelő férfit gyanúsít csalással és sikkasztással a Békéscsabai Rendőrkapitányság.

4 kapcsolódó hír

Sportfelszerelésekkel üzletelt, többeket becsapott

Behír
-
  20.04.08 09:52 Baleset-bűnügy

Csalással gyanúsít a rendőrség egy békéscsabai férfit, mert az ellene indult nyomozás adatai szerint országszerte károsított meg sportegyesületeket, klubokat. Az ügy vizsgálata befejeződött - írja a police.hu.

Sportfelszerelésekkel üzletelt a békéscsabai férfi, többeket becsapott

Csalással gyanúsít a rendőrség egy békéscsabai férfit, mert az ellene indult nyomozás adatai szerint országszerte károsított meg sportegyesületeket, klubokat. Az ügy vizsgálata befejeződött. Sportfelszerelésekkel üzletelő férfit gyanúsít csalással és sikkasztással a Békéscsabai Rendőrkapitányság. A 49 éves békéscsabai B. Tibor egy internetes…

Sportfelszerelésekkel üzletelt egy csabai férfi

Beol
-
  20.04.08 08:18 Baleset-bűnügy

Csalással gyanúsít a rendőrség egy békéscsabai férfit, mert az ellene indult nyomozás adatai szerint országszerte károsított meg sportegyesületeket, klubokat. Az ügy vizsgálata befejeződött.

Sportfelszerelésekkel üzletelt, többeket becsapott

Police
-
  20.04.08 08:02 Baleset-bűnügy

Sportfelszerelésekkel üzletelt, többeket becsapott Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 04. 08., sze - 08:02 Csalással gyanúsít a rendőrség egy békéscsabai férfit, mert az ellene indult nyomozás adatai szerint országszerte károsított meg sportegyesületeket, klubokat. Az ügy vizsgálata befejeződött.