Koronavírus: számítanak támogatóikra az állatkertek

Ripost
-
  20.04.08 19:50 Belföld

A járványhelyzet miatt bezárt állatkertek számítanak támogatóikra, hogy az elmaradó bevételek ellenére is biztosítani tudják az állatok ellátását, az intézmények működését.

5 kapcsolódó hír

Támogatói belépőjegyek vásárlására ösztönöz a debreceni állatkert

Origo
-
  20.04.08 18:28 Tudomány

Bajban vannak az állatkertek a koronavírus miatt.

Támogatói belépőjegyek vásárlására ösztönöz a Debreceni Állatkert

ZooZoo
-
  20.04.08 17:51 Állatvilág

A debreceni állatkert arra kéri az embereket, hogy idén támogatói belépőjegyek vásárlásával ünnepeljék április 8-át, az állatkertbarátok napját. Nagy Gergely Sándor, a létesítmény vezetője az MTI-hez eljuttatott közleményében emlékeztetett: március közepe óta a magyar állatkertek zárva tartanak a koronavírus-járványhelyzet miatt. A bevételek…

A debreceni állatkert is számít a támogatókra

Dehir
-
  20.04.08 17:13 Megyei

Debrecen - Támogatói belépő megváltásával ünnepelhetik a látogatók az Állatkertbarátok Napját, a jegyek pedig az újranyitást követően felhasználhatók.

Nehéz helyzetben a debreceni állatkert, támogatói jegyekkel lehet segíteni

Debreceni Nap
-
  20.04.08 16:29 Megyei

A debreceni állatkert arra kéri az embereket, hogy idén támogatói belépőjegyek vásárlásával ünnepeljék április 8-át, az állatkertbarátok napját. Nagy Gergely Sándor, a létesítmény vezetője közleményében emlékeztetett: március közepe óta a magyar állatkertek zárva tartanak a koronavírus-járványhelyzet miatt. A bevételek kiesése ellenére…

Támogatói belépőjegyek vásárlására ösztönöz a debreceni állatkert

Háziállat
-
  20.04.08 14:55 Állatvilág

A debreceni állatkert arra kéri az embereket, hogy idén támogatói belépőjegyek vásárlásával ünnepeljék április 8-át, az állatkertbarátok napját.