Elhúzódik a járvány

Demokrata
-
  20.04.09 10:49 Belföld

Koronavírus elleni gyógyszeren dolgozik egy magyar konzorcium az Innovációs és Technológiai Minisztérium 300 millió forintos támogatásával.

11 kapcsolódó hír

Megbüntették a csirkehúst túlárazó Lehel téri hentest

Az Üzlet
-
  20.04.09 10:04 Gazdaság

A Lehel téri piacon a csirkehúst túlzott árakon kínáló hentesre 300 ezer forintos bírságot szabott ki Budapest Főváros Kormányhivatala - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

Az indokolatlan felhalmozással a háztartási hulladék mennyisége is nő

Alternatív Energia
-
  20.04.08 22:55 Életmód

Az alapvető fogyasztási cikkek felesleges felhalmozása miatt megnőtt a hulladék mennyisége, a fel nem használt és így megromlott nem tartós termékek pedig rendkívül nagy terhet jelentenek a környezetre - hívta fel a figyelmet az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

ITM: magyar technológiák segíthetik a nyugat-balkáni térség klímavédelmét

Magyar Mezőgazdaság
-
  20.04.08 08:00 Gazdaság

Élénk érdeklődés fogadta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) és a Nyugat-Balkáni Zöld Központ első nemzetközi klímavédelmi pályázati felhívását - közölte a szaktárca hétfőn az MTI-vel.

Nem úszta meg a csirkehúst horroráron mérő Lehel piaci hentes

Infostart
-
  20.04.09 11:48 Belföld

A koronavírus-járvány okán indított fogyasztóvédelmi ellenőrzések következtében megszületett a hatósági döntés a Lehel téri piacon a csirkehúst túlzott árakon áruló kereskedő ügyében – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

Aranyáron kínálta a csirkét a Lehel téri piacon, most fizetheti a bírságot

Ripost
-
  20.04.09 11:15 Belföld

Megszületett a hatósági döntés a Lehel téri piacon a csirkehúst túlzott árakon áruló kereskedő ügyében, a vállalkozásra 300 ezer forintos bírságot szabott ki Budapest Főváros Kormányhivatala – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) csütörtökön.

Megbírságolták a csirkemellett aranyáron kínáló Lehel piaci árust

Hírklikk
-
  20.04.09 11:33 Belföld

Megszületett a hatósági döntés a Lehel téri piacon a csirkehúst túlzott árakon áruló kereskedő ügyében. A vállalkozásra 300 ezer forintos bírságot szabott ki Budapest Főváros Kormányhivatala – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) csütörtökön.

Senki sem maradhat hoppon az idei csokinyuszik miatt

Kanizsa Újság
-
  20.04.09 10:40 [N/A]

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) által elrendelt hagyományos húsvéti fogyasztóvédelmi vizsgálat az összesen 78 ellenőrzött termék közül mindössze egy-egy kalács és sonka összetételét találta kifogásolhatónak. A húsipari cikk gyártójára bírságot szabhatnak ki, mivel a céggel szemben már tavaly is a magas sótartalom miatt indult…

300 ezer forintos bírságot kapott a Lehel téri hentes

OrientPress
-
  20.04.09 08:40 Belföld

Megszületett a hatósági döntés a Lehel téri piacon a csirkehúst túlzott árakon áruló kereskedő ügyében, a vállalkozásra 300 ezer forintos bírságot szabott ki Budapest Főváros Kormányhivatala – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (Itm) csütörtökön.

Nagy húsvétisonka-teszt – Itt az átfogó vizsgálat eredménye

Blikk
-
  20.04.08 12:30 Bulvár

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) által elrendelt hagyományos húsvéti fogyasztóvédelmi vizsgálat az összesen 78 ellenőrzött termék közül mindössze egy-egy kalács és sonka összetételét találta kifogásolhatónak.

Vizsgálták a húsvéti csokikat, sonkákat és a kalácsokat - Itt az idei eredmény

Alon
-
  20.04.08 11:22 Megyei

Az ITM élelmiszer és vegyipari laboratóriuma évről évre ellenőrzi az ünnepi időszak jellegzetes termékeit.

Elvégezte hagyományos húsvéti ellenőrzését az ITM

Trademagazin
-
  20.04.08 10:26 Gazdaság

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) által elrendelt hagyományos húsvéti fogyasztóvédelmi vizsgálat az összesen 78 ellenőrzött termék közül mindössze egy-egy kalács és sonka összetételét találta kifogásolhatónak. A húsipari cikk gyártójára