Koronavírus: gyógyultan távozott a hétéves kislány a Semmelweis Egyetemről

ATV
-
  20.04.09 11:09 Belföld

Gyógyultan hagyta el a Semmelweis Egyetem I. számú Gyermekgyógyászati Klinikáját az a 7 éves kislány, aki március 22-én epilepsziás görcsrohamok miatt került a klinika intenzív osztályára, ahol koronavírus tesztet végeztek nála pozitív eredménnyel - közölte az egyetem csütörtökön az MTI-vel.

14 kapcsolódó hír

Meggyógyult a koronavírusos magyar kislány

Szimpatika
-
  20.04.09 17:05 Életmód

Április 9-én gyógyultan hagyhatta el a Semmelweis Egyetem I. számú Gyermekgyógyászati Klinikáját az a 7 éves kislány, aki március 22-én epilepsziás görcsrohamok miatt került a klinika intenzív osztályára, és pozitív lett a koronavírus tesztje is.

Gyógyultan távozott a Semmelweis Egyetemről egy fertőzött gyermek

Vital
-
  20.04.09 13:50 Egészség

Gyógyultan hagyta el a Semmelweis Egyetem I. számú Gyermekgyógyászati Klinikáját az a 7 éves kislány, aki március 22-én epilepsziás görcsrohamok miatt került a klinika intenzív osztályára, ahol koronavírus tesztet végeztek nála pozitív eredménnyel.

Teljesen meggyógyult egy hétéves, koronavírusos magyar kislány, akit az intenzíven kezeltek

Propeller
-
  20.04.09 10:34 Belföld

Csütörtökön gyógyultan hagyhatta el a Semmelweis Egyetem I. számú Gyermekgyógyászati Klinikáját az a 7 éves kislány, aki március 22-én epilepsziás görcsrohamok miatt került a klinika intenzív osztályára, ahol elvégezték nála a koronavírus tesztet is, mely pozitív eredményt mutatott. Fotó: semmelweis.hu A klinika közleménye…

Gyógyultan távozott a Semmelweis Egyetemről egy fertőzött gyermek

Nyíregyháza
-
  20.04.09 12:19 Belföld

Csütörtökön gyógyultan hagyhatta el a Semmelweis Egyetem I. számú Gyermekgyógyászati Klinikáját az a 7 éves kislány, aki március 22-én epilepsziás görcsrohamok miatt került a klinika intenzív osztályára, ahol elvégezték nála a koronavírus tesztet is, mely pozitív eredményt mutatott.

A koronavírusból kigyógyultan távozott a klinikáról a 7 éves kislány

Ittlakunk
-
  20.04.09 11:42 Budapest 08. ker

Csütörtökön, 8-án gyógyultan hagyhatta el a Semmelweis Egyetem I. számú Gyermekgyógyászati Klinikáját az a 7 éves kislány, aki március 22-én epilepsziás görcsrohamok miatt került a klinika intenzív osztályára, ahol elvégezték nála a koronavírus tesztet is, mely pozitív eredményt mutatott - írta az egyetem közleménye. 

Kell egy jó hír? Meggyógyult a 7 éves koronavírussal fertőzött kislány!

Városi Kurír
-
  20.04.09 13:55 Belföld

Csütörtökön gyógyultan hagyhatta el a Semmelweis Egyetem I. számú Gyermekgyógyászati Klinikáját az a 7 éves kislány, aki március 22-én epilepsziás görcsrohamok miatt került a klinika intenzív osztályára, ahol elvégezték nála a koronavírus tesztet is, mely pozitív eredményt mutatott – írta a Semmelweis Egyetem honlapján. A kislány…

Koronavírus: Már egymillió tesztet végezhettek el Németországban

Magyar Hang
-
  20.04.08 18:00 Külföld

Nagyjából tízezer ágy van még szabadon a kórházak és klinikák intenzív osztályain. Repülőn napi 25 tonnányi felszerelést tudnak beszállítani Kínából.

Gyógyultan távozott a Semmelweis Egyetemről egy fertőzött gyermek

VG
-
  20.04.09 11:51 Gazdaság

Március 22-én epilepsziás görcsrohamok miatt került a klinika intenzív osztályára, ahol koronavírus tesztet végeztek nála pozitív eredménnyel

Nagyszerű hír: meggyógyult egy intenzíven kezelt, koronavírusos magyar kislány

BorsOnline
-
  20.04.09 10:35 Egészség

Csütörtökön 96-ra emelkedett a magyarországi koronavírus-gyógyultak száma. Köztü

Gyógyultan távozott az I. számú Gyermekgyógyászati Klinikájáról

BDPST24
-
  20.04.09 10:20 Életmód

Csütörtökön gyógyultan hagyhatta el a Semmelweis Egyetem I. számú Gyermekgyógyászati Klinikáját az a 7 éves kislány, aki március 22-én epilepsziás görcsrohamok miatt került a klinika intenzív osztályára, ahol elvégezték nála a koronavírus tesztet is, mely pozitív eredményt mutatott. A közlemény teljes szövege itt olvasható:…

Kigyógyult a koronavírusból egy 7 éves kislány a Semmelweis Egyetemen

BudaPestkörnyéke
-
  20.04.09 10:16 Megyei

Gyógyultan hagyhatta el a Semmelweis Egyetem I. számú Gyermekgyógyászati Klinikáját április 9-én, csütörtökön az a 7 éves kislány, aki március 22-én epilepsziás görcsrohamok miatt került a klinika intenzív osztályára, ahol elvégezték nála a koronavírus tesztet is, mely pozitív eredményt mutatott – írta a SE közleményében. A kislány…

Koronavírus - Gyógyultan távozott a Semmelweis Egyetemről egy fertőzött gyermek

Pharmindex
-
  20.04.09 09:13 Egészség

Gyógyultan hagyta el a Semmelweis Egyetem I. számú Gyermekgyógyászati Klinikáját az a 7 éves kislány, aki március 22-én epilepsziás görcsrohamok miatt került a klinika intenzív osztályára, ahol koronavírus tesztet végeztek nála pozitív eredménnyel - közölte az egyetem csütörtökön az MTI-vel.

Koronavírus: már több mint egy millió embert teszteltek Németországban

Maszol
-
  20.04.08 16:52 Külföld

A Lufthansa légitársasággal együttműködve napi 25 tonnányi felszerelést tudnak beszállítani Kínából. Az árut még helyben, a sanghaji berakodás előtt megvizsgálják a TÜV Nord minőségellenőrző társaság szakemberei.