Nagy leállás jön a tévékben április 15-én

Napi.hu
-
 20.04.07 09:40Infotech

Április 15-én újabb üteméhez érkezik az Antenna Hungária (AH) Zrt. technológiaváltása, a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatásait érintő átállás, amely március és augusztus között tíz ütemben zajlik, a negyedik átállás Délkelet-Magyarországot, Dél-Alföld régióját érinti - adta hírül a társaság.

6 kapcsolódó hír

Újabb átállás, megint nem lesz tévé egy csomó helyen az országban – részletek

Blikk
-
 20.04.07 10:52Belföld

Április 15-én újabb üteméhez érkezik az Antenna Hungária technológiaváltása, a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatásait érintő átállás, amely március és augusztus között tíz ütemben zajlik. A negyedik átállás Délkelet-Magyarországot, a Dél-Alföld régióját érinti – közölte az Antenna Hungária kedden az MTI-vel.

Jövő héten megint el fog menni a TV-adás az ország egyes részeiben

PC Fórum
-
 20.04.07 13:00Infotech

MTI Április 15-én újabb üteméhez érkezik az Antenna Hungária technológiaváltása, a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatásait érintő átállás, amely március és augusztus között tíz ütemben zajlik, a negyedik átállás Délkelet-Magyarországot, Dél-Alföld régióját érinti - közölte az Antenna Hungária kedden az MTI-vel.

Pár napig szünetelnek majd a tévécsatornák

Ripost
-
 20.04.07 16:40Belföld

Április 15-én újabb üteméhez érkezik az Antenna Hungária technológiaváltása, a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatásait érintő átállás, amely március és augusztus között tíz ütemben zajlik. A negyedik átállás Délkelet-Magyarországot, Dél-Alföld régióját érinti – közölte az Antenna Hungária.

Április 15-én újabb átállás lesz az Antenna Hungáriánál - Kecskeméten is

Hiros
-
 20.04.07 17:34Megyei

Április 15-én újabb üteméhez érkezik az Antenna Hungária technológiaváltása, a MinDig Tv és MinDig Tv Extra szolgáltatásait érintő átállás, amely március és augusztus között tíz ütemben zajlik, a negyedik átállás Délkelet-Magyarországot, Dél-Alföld régióját érinti - közölte az Antenna Hungária kedden az Mti-vel.

Újabb átállás lesz az Antenna Hungáriánál, ezeket a településeket érinti

Debreceni Nap
-
 20.04.07 10:56Belföld

Április 15-én újabb üteméhez érkezik az Antenna Hungária technológiaváltása, a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatásait érintő átállás, amely március és augusztus között tíz ütemben zajlik, a negyedik átállás Délkelet-Magyarországot, Dél-Alföld régióját érinti – közölte az Antenna Hungária kedden. A közleményben kiemelték, hogy a Nemzeti…

Szegedet és Szentest is érinti az Antenna Hungária technológiaváltása

SzegedMa
-
 20.04.07 10:34Megyei

A MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatásait érinti az átállás.