Orbán: Amennyi munkahelyet a vírus tönkretesz, annyit kell létrehozni

Lokál
-
  20.04.07 05:30 Belföld

Orbán Viktor tegnap, rendkívüli bejelentésben ismertette a gazdaságvédelmi akcióterv második ütemének legfontosabb lépéseit. Újra kapnak 13-ik havi nyugdíjat az idősek, és bérköltséget is átvállal a kormány, a munkahelyek megőrzése érdekében. Deák Dániel politológus szerint a legfontosabb hogy hazánk hitelfelvétel nélkül, önerőből oldja meg…

4 kapcsolódó hír

Nyosz: Orbán bejelentése feszültséget okozhat a munkájukat elvesztők és az idősek között

ATV
-
  20.04.07 18:32 Belföld

30-35 ezer forint pluszpénzt kaphatnak jövő év februárjában az átlagos nyugdíjjal rendelkező idősek. A juttatás a miniszterelnök által bejelentett 13. havi nyugdíj első heti részlete. A Nyugdíjasok Országos Szövetsége szerint az intézkedés nem oldja meg az érintettek problémáját.

Orbán Viktor: lesz megint 13. havi nyugdíj

NLC
-
  20.04.06 12:38 Belföld

A vasárnapi kormányülés során döntöttek a már korábban beharangozott rendkívüli gazdaságvédelmi akciótervről. Köztük több bajba jutott ágazat, a turizmus, az építőipar, illetve az idősek is kapnak plusz segítséget, például 13. havi nyugdíj formájában.

Olcsóbb megőrizni a munkahelyeket, mint újakat teremteni

Nyíregyháza
-
  20.04.07 11:30 Belföld

Olcsóbb megőrizni a munkahelyeket, mint újakat teremteni

Olcsóbb megőrizni a munkahelyeket, mint újakat teremteni

hirado.hu
-
  20.04.07 06:03 Gazdaság

A gazdaságvédelmi akcióterv újabb, második ütemét jelentette be hétfőn Orbán Viktor miniszterelnök, aki úgy fogalmazott, annyi munkahelyet teremtenek, amennyit a vírus tönkretesz.