Hackerek támadtak meg kínai kormányhivatalokat és diplomáciai kirendeltségeket

Lokál
-
  20.04.07 14:43 Külföld

Hackerek támadtak meg kínai kormányhivatalokat és diplomáciai kirendeltségeket egy kínai szoftvercég jelentése szerint - közölte internetes oldalán egy kedden megjelent cikkben a South China Morning Post (SCMP) című hongkongi lap.

5 kapcsolódó hír

Hackerek támadtak meg kínai kormányhivatalokat és diplomáciai kirendeltségeket

Maszol
-
  20.04.07 17:09 Külföld

Ugyanezt a csoportot sejtik a márciusban az Egészségügyi Világszervezet (WHO) elleni, sikertelen kibertámadások mögött is.

Hackerek támadtak meg kínai kormányhivatalokat és diplomáciai kirendeltségeket

Magyar Hang
-
  20.04.07 15:12 Külföld

A legnagyobb kínai vírusirtó cég jelezte az esetet, ám nem biztos, hogy azok követték el, akiket a informatikai biztonságban utazó cég megnevezett.

Csaknem félmillió kínai vállalat szűnt meg az első negyedévben

KamaraOnline
-
  20.04.08 11:21 Külföld

Csaknem félmillió kínai vállalat szűnt meg véglegesen első negyedévben, miután az új koronavírus-járvány térdre kényszerítette a világ második legnagyobb gazdaságát - írta internetes oldalán a South China Morning Post (SCMP) című hongkongi lap.

Hackerek támadtak meg kínai kormányhivatalokat, diplomáciai kirendeltségeket

Kemma
-
  20.04.07 19:55 Külföld

A hackerek több mint kétszáz virtuális magánhálózat (VPN-) szervert törtek föl összehangolt kiberkémkedési akció keretében.

Kínai kormányhivatalokat ért kibertámadás

VG
-
  20.04.07 17:54 Külföld

A kelet-ázsiai DarkHotel nevű hacker csoport a gyanúsított, akik márciusban az Egészségügyi Világszervezet (WHO) elleni támadások mögött is állhattak.