"Egy idióta voltam" - megszegte a kijárási korlátozást Új-Zéland egészségügyi minisztere

ATV
-
  20.04.07 10:21 Külföld

Március 25-én lépett életbe a legmagasabb szintű korlátozás Új-Zélandon a koronavírus-járvány miatt. Az ott élők csak a legszükségesebb dolgok beszerzése miatt, illetve sportolás céljából hagyhatják el az otthonukat.

5 kapcsolódó hír

„Egy idióta voltam” - mondta a karanténját elhagyó egészségügyi miniszter, majd benyújtotta a lemondását

444.hu
-
  20.04.07 07:04 Külföld

Az új-zélandi David Clark kirándulni indult a családdal a korona idején.

Benyújtotta lemondását a karanténját elhagyó egészségügyi miniszter

Propeller
-
  20.04.07 08:15 Külföld

Lefokozták Új-Zéland egészségügyi miniszterét miután kiderült, hogy a napokban családjával a házuktól 20 kilométerre fekvő partszakasznál múlatta az időt. Clark David, Új-Zéland egészségügyi miniszterét pár napon belül másodjára bukott le. Múlt pénteken a házától néhány kilométerre fényképezték le biciklizés közben. Új-Zélandon két…

Megszegte a kijárási korlátozást Új-Zéland egészségügyi minisztere

Index
-
  20.04.07 09:15 Külföld

David Clark egy idiótának nevezte magát, amiért elautózott családjával a tengerpartra. Benyújtotta lemondását, de a járvány miatt azt elutasították.

„Idióta voltam” – Megszegte a kijárási tilalmat Új-Zéland egészségügyi minisztere

Blikk
-
  20.04.07 11:23 Külföld

David Clark, Új-Zéland egészségügyi minisztere idiótának nevezte magát, amiért a családjával leutazott a tengerpartra, megszegve ezzel a koronavírus-járvány miatt elrendelt kijárási tilalmat – írja a BBC.

„Egy idióta vagyok” – az új-zélandi egészségügyi miniszter megsértette a karantén

Körkép
-
  20.04.07 09:00 Külföld

Az új-zélandi egészségügyi miniszter, David Clark a minap nyilvánosan is elismert, hogy hibát követett, mikor semmibe vette a saját maga által is támogatott karantén-intézkedéseket, és családjával kiment a tengerpartra.   Miután a sajtó lebuktatta, kényetlen volt elismerni, hogy a 20 kilométeres autóút a tengerpartig teljes…