A kijárási korlátozások betartását kérik a vidéki önkormányzatok is

Lokál
-
  20.04.07 13:01 Belföld

A kijárási korlátozások betartását kérik a vidéki önkormányzatok is a koronavírus-járvány terjedésének lassítása érdekében, Tihany polgármestere felhívást tett közzé a tömegesen hozzájuk érkező kirándulók miatt.

6 kapcsolódó hír

Lezárások Tihanyban a kirándulók áradata miatt  

Startlap Utazás
-
  20.04.07 16:33 Utazás

Tihany polgármestere felhívást tett közzé a tömegesen hozzájuk érkező kirándulók miatt.

Folytatódik a közterületek fertőtlenítése Szabadkígyóson

Beol
-
  20.04.07 13:33 Belföld

Motoros permetezőkkel fertőtlenítik a közterületeket a koronavírus okozta járvány terjedésének lassítása érdekében csütörtökön 18 órától – tájékoztatta hírportálunkat a község polgármestere.

A kijárási korlátozások betartását kérik a vidéki önkormányzatok is

Dehir
-
  20.04.07 13:11 Megyei

Budapest - A kijárási korlátozások betartását kérik a vidéki önkormányzatok is a koronavírus-járvány terjedésének lassítása érdekében, Tihany polgármestere felhívást tett közzé a tömegesen hozzájuk érkező kirándulók miatt. A településeken az idősek és a fogyatékossággal élők beszerzéseinek segítése mellett több helyen lelki támogatást is…

Koronavírus: így segítenek lakóiknak a járvány idején a vidéki városok

HelloVidék
-
  20.04.07 20:05 Otthon

A településeken az idősek és a fogyatékossággal élők beszerzéseinek segítése mellett több helyen lelki támogatást is igyekeznek adni.

Koronavírus: újabb korlátozást vezetett be Tihany

hírbalaton
-
  20.04.07 05:25 Belföld

A hétvégi tapasztalatok alapján Tihany Önkormányzata újabb szigorítást vezet be. A polgármester emellett az kéri a látogatóktól: a veszélyhelyzet végéig maradjanak otthon, hogy utána minél hamarabb jöhessenek a településre. A koronavírus járvány terjedésével az ország minden polgárának jelentősen megnőtt a felelőssége. Magával,…