Operatív Törzs: 400 ezer darab kínai tablettából raktároztunk be, az engedélyezési eljárás rendkívül…

168 Óra Online
-
  20.04.07 13:14 Baleset-bűnügy

Gyászos nap után vagyunk, az elhunytak száma jelentősen megemelkedett, 9-en haltak meg az elmúlt 24 órában - mondta Müller Cecília országos tisztifőorvos az Operatív Törzs keddi sajtótájékoztatóján. Azok a betegek vannak kitéve a súlyos lefolyásnak, akik krónikus betegségben szenvednek. Az elmúlt nap elhunytjai mindannyian 60 év felettiek.…

4 kapcsolódó hír

Segít-e a meleg a koronavírus-járványban? Mutatunk két térképet, de ezzel sem sokkal tisztább a kép

Portfolio
-
  20.04.06 17:10 Baleset-bűnügy

Nincs rá bizonyíték, hogy az időjárás bármi módon befolyásolja a koronavírus terjedését - mondta el Müller Cecília országos tisztifőorvos a mai tájékoztatón, hozzátéve, hogy ezt majd utólag, részletes kutatásokból tudjuk meg. Valóban nagyon sok olyan tényező van, ami miatt a járvány hőmérséklet-érzékenysége nehezen megítélhető és alapos…

Koronavírus: Budapestet érinti a legjobban a hazai járvány

HáziPatika
-
  20.04.07 12:48 Baleset-bűnügy

A fertőzöttek számának növekedésével egyre nagyobb veszélyben van mindenki, hiszen nő a megfertőződés kockázata - emelte ki az operatív törzs keddi tájékoztatóján Müller Cecília országos tisztifőorvos.

Müller Cecília: Nincs rá bizonyíték, hogy a meleg miatt alábbhagyna a koronavírus

Azonnali
-
  20.04.06 11:57 Baleset-bűnügy

Koronainfó: ismét itt van grafikonokkal és a legfontosabb információkkal minden, amit tudnod kell a koronavírus-fertőzés hazai állásáról.

Koronavírus: emelkedik a halálos áldozatok száma Magyarországon

Hiros
-
  20.04.07 11:43 Baleset-bűnügy

Gyászos nap után vagyunk, az elhunytak száma jelentősen megemelkedett, 9-en haltak meg az elmúlt 24 órában - mondta Müller Cecília országos tisztifőorvos az Operatív Törzs keddi tájékoztatóján.