Palkovics tárcája felszámolta az orvosi gáz- és oxigénszállítás adminisztratív akadályait

ATV
-
  20.04.06 17:22 Belföld

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) soron kívül elfogadott többoldalú nemzetközi megállapodásokkal tette lehetővé az egészségügyben - például lélegeztetésre - használt oxigén, orvosi gázok zavartalan forgalmát, a hazai gyógyszer- és vegyipar folyamatos alapanyag-ellátását.

7 kapcsolódó hír

Az Itm felszámolta az orvosi gáz- és oxigénszállítás adminisztratív akadályait

Nyíregyháza
-
  20.04.06 18:16 Belföld

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium soron kívül elfogadott többoldalú nemzetközi veszélyesáru-szállítási megállapodásokkal tette lehetővé az egészségügyben - például lélegeztetésre - használt oxigén, orvosi gázok zavartalan forgalmát, a hazai gyógyszer- és vegyipar folyamatos alapanyag-ellátását - közölte a minisztérium.

ITM: 28 ezer távfűtéses lakásban valósulhat meg fűtéskorszerűsítés állami támogatással

ma.hu
-
  20.04.06 05:30 Belföld

A kiírásra 336 érvényes pályázatot nyújtottak be közel 2,5 milliárd forint támogatási igénnyel, több mint 28 ezer lakásra.

Itm: A távfűtéses lakásban élők új korszerűsítési pályázatra számíthatnak

Energia Magazin
-
  20.04.06 21:00 Gazdaság

Még mindig sok a korszerűtlen távfűtéses lakás Magyarországon, fejlesztésükre ezért új pályázat kiírása várható - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában.

Megújulhatnak a távfűtéses lakások

Élő bolygónk
-
  20.04.06 13:57 Életmód

Lezárult az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) pályázata, mely a közösségi fűtési rendszerek felújításának támogatásával csökkenti a távhővel ellátott lakások üvegházhatásúgáz-kibocsátását, és javítja energiahatékonyságukat.

Munkaszüneti napokon sincs kamionstop

KamaraOnline
-
  20.04.07 11:54 Gazdaság

Munkaszüneti napokon, így húsvétkor sincs kamionstop - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

ITM-államtitkár: a távfűtéses lakásban élők új korszerűsítési pályázatra számíthatnak

Közszolgálat
-
  20.04.06 20:34 Színes

 Még mindig sok a korszerűtlen távfűtéses lakás Magyarországon, fejlesztésükre ezért új pályázat kiírása várható – mondta az Innovációs és Technológiai ...

A távfűtéses lakásban élők új korszerűsítési pályázatra számíthatnak

Körös Hírcentrum
-
  20.04.06 20:10 Megyei

Még mindig sok a korszerűtlen távfűtéses lakás Magyarországon, fejlesztésükre ezért új pályázat kiírása várható – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában. Kaderják Péter szerint a 650 ezer távfűtéses lakásból 200 ezer lehet elavult. Az…