Fekete Zoltán: A koronavírus alatt sem ülhetünk ölbe tett kézzel - Az Optima komoly intatlanbefekte…

Növekedés
-
  20.04.06 18:09 Gazdaság

A közép- és kelet európai régióban is számottevő felvásárlást hajt végre az Optima Befektetési Alapkezelő Zrt. azzal, hogy az általa kezelt alap megszerzi a Globe Trade Centre (GTC) ingatlancég többségi tulajdonát. A most kötött üzletről kérdeztük Fekete Zoltánt, az Optima vezérigazgatóját.

7 kapcsolódó hír

Újabb befektetés az Optimánál

Privátbankár
-
  20.04.06 19:02 Pénzügy

A napokban aláírt feltételes részvényeladási szerződés alapján az MNB Alapítvány vagyonát kezelő Optima Befektetési Alapkezelő Zrt. által kezelt alap megvásárolta a Globe Trade Centre (GTC) S.A. többségi tulajdonrészét.

Külföldi ingatlancégben vásárolt tulajdonrészt az Optima

ProfitLine
-
  20.04.06 22:00 Gazdaság

Az Optima Befektetési Alapkezelő Zrt. által kezelt alap megvásárolta a Globe Trade Centre (GTC) S.A. ingatlanfejlesztő cég 61,49 százalékos tulajdonrészét - közölték az MTI-vel hétfőn.

Hatalmas ingatlanvásárlást jelentett be az MNB Alapítvány: 6 országban, 41 irodaházat érint az üzlet

Portfolio
-
  20.04.06 18:33 Gazdaság

A napokban aláírt feltételes részvényeladási szerződés alapján az MNB Alapítvány vagyonát kezelő Optima Befektetési Alapkezelő Zrt. által kezelt alap megvásárolta a Globe Trade Centre (GTC) S.A.-nak a többségi tulajdonrészét.

Nagyon bevásárolt irodaházakból az MNB alapítványának vagyonkezelője

Napi
-
  20.04.06 19:14 Otthon

A napokban aláírt feltételes részvényeladási szerződés alapján az MNB alapítvány vagyonát kezelő Optima Befektetési Alapkezelő Zrt. által kezelt alap megvásárolta a Globe Trade Centre (GTC) S.A.-nak a többségi tulajdonrészét. A GTC-nek több irodaháza van a régióban, Budapesten többek közt a XIII. kerületi, 16 szintes Duna Tower irodaház.

Az Optima újabb biztos befektetéssel növeli portfólióját

Globoport
-
  20.04.07 07:39 Belföld

Az MNB Alapítvány vagyonát kezelő Optima Befektetési Alapkezelő Zrt. által kezelt alap megvásárolta az 1994-ben alapított Globe Trade Centre (GTC) S.A. többségi tulajdonrészét.

Az Optima a budapesti irodapiac nagypályás szereplője lett

Realista
-
  20.04.07 11:00 Otthon

Az Optima Befektetési Alapkezelő egyik alapja megvásárolta a lengyel GTC 61,49 százalékos tulajdonrészét, így többek között a budapesti irodapiacon is jelentős pozíciókat szerzett. Olyan irodaépületekről beszélhetünk, mint a legmagasabb fővárosi irodaház, a Duna Tower, vagy a GTC White House, vagy éppen a Pillar irodaház, ahol az…

Az Optima újabb biztos befektetéssel növeli portfólióját

Origo
-
  20.04.06 21:58 Gazdaság

A befektetési alapkezelő többségi tulajdont szerzett egy irodai ingatlanokat tulajdonló cégben.